2
0

Zdravo, živim v bloku in nevem kako naj praznujem rojstni dan. Kaj priporočate, kam naj gremo, kaj naj počnemo?

0
0

Zdravo!

Tudi sama živim v bloku in sem le nekajkrat povabila prijatelje. Poznam kako je zaradi prostorske stiske in organizavije na sploh.

Veliko tk ne morem svetovati ker ne vem kakšen je tvoj kraj. V mojem domačem kraju imamo cel kup stvari s katerimi se lahko zamotimo.

Torej če imaš pred blokom travnik ali pa ploščad na kateri se lahko zadržujete na da vas avto zbije je vse super fino fajen. Če je lep dan priporičam da skočite ven in se nadivjate (a ne po torti ali po jedi na sploh. Vsaj pol ure počakajte da ne bo kakšne neželjene slabosti). Lahko pa se igrate kakšne zanimive igre (resnica ali izziv, Kdo si?(tista igrica k enemu napišete na listek ime znane osebe in potem mora spraševati), monopoli, remi ali katero drugo igro s kartami, …). Veliko možnosti, a odvisno je kako družabni in kako stari so tvoji prijatelji. Lahko jih pelješ v bližnji park ali pa na fitnes na prostem (če ga iamte v svojem kraju).

Če je slabo vreme (ti šment) pa ste seveda notri.Mogoče kakšna družabna igra, filmi, ali pa celo pogovori sprostijo vzdušje in z njimi tudi čas hitro mine. Sama se spomnil ko je na moj rojstni dan deževalo je mami pripravila testo in potem smo sami vsak sebi naredili mini pice. Bilo je zabavno a je res da je potem potrebno veliko pospravljanja in drgnjenja.

Upam da sem pomagala c;

P.S.: oprosti za napake!!

0
0

Oj!
Če ti primanjkuje prostora v bloku, lahko rezerviraš mestno telovadnico, igrišče, restavracijo s prostorom za npr. igranje z žogami,prijatelje lahko povabiš v kino,ali pa prosiš sorodnike, za prostor pri njih doma. Prijateljem bo zagotovo všeč kjerkoli bodo.
Hm, kaj bi počeli? Predlagam ti štafetne igre, igre z žogo, nastaviš lahko glasbo za poživitev… Pa tudi povabljence vprašaj za njihovo mnenje.
Vse najboljše in srečno! 😀

0
0

Hojla.
Mogoče greste lahko skupaj v kino, na bazen, na bowling ali pa se kar zunaj igrate kakšne družabne igre ipd. (človek ne jezi se, resnica ali iziv, med dvema ognjema…) Upam da sem pomagala 🙂

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*