0
0

Hej!
Imam problem. Čez mesec bom stara 11 in si želim nekaj kar mi zelo pomeni. Želim si karkoli od BTS. Pač majco al pulover karkol. In mi je nerodno rečt ka te vprašajo ko maš RD kaj si pa želiš. Še posebej mi je nerodno povedat to mami. Ko sem ji pokazala kaj poslušam je rekla da so to 14 letni fantki. In zato me je zdej nerodno prosit. Kako naj prosim prijatelje in strše za stvari od BTS?
Prosim pomagajte mi. Verjetno se vam to zdi brezveze meni pa res veliko pomeni. Bila bi najsrečnejši človek če bi se mi to uresničilo.
Vesela bom vsakega predloga.

0
0

Najprej se ji podkupi (pomagaj ji pri domačih opravilih ITD.). Nato jo prosi in ji razloži da so ti bts všeč oz. Da jih rada poslušaš… če ne bo vžgalo pa jo vprašaj če si ona v njenih najstniških letih ni želela posterja od madonne ali abbe…
Povej ji da so bts današnja abba oz. Da so na glasbeni sceni in da majo res dobro musko

  • Blabla
    Abba je še zmeraj kul!
0
0

Hej,
to da ti je to čudn k te pač vprašajo kva bi si želela za RD ni nč groznga če poveš kva si zares želiš.tud mene velikrat to sprašujejo.ampak če tvoja mami prav da so to 14 letni fantki pa poskusi srečo na prijateljih.ampak tudi mami lahko brez nobene skrbi vprašaš.prosiš pa npr.tko jes bi si res želela nekej od BTS oni so moji idoli itd.
no upam da se ti posreči in sem ti vsaj mal pomagala

0
0

HEI,
jaz pa hočem stvari od Charli D’Amelio in si tudi ne upam reči mami ali prijateljem.

0
0

Kookie

Kdaj maš ti že rojstni dan… haha js mam tut čez en mesec pa 11 bom stara. Ok vem da ti to ne pomaga ampak samo upraši jo to ni nč tazga pač tak okus maš. Mogoče pa je mal brezzveze ker ti bojo lahko že drugo leto postal bedni.. nevem no?
Lp

0
0

Verjami, da so tudi tvoji starši najverjetneje imeli kako fazo, ko so občudovali kako glasbeno skupino ali filmskega igralca, povej jim, da so ti pač všeč.
Prijateljem preprosto reci, da so ti všeč BTS, po moje bo še komu všeč, če pa se ne strinjajo lahko rečeš denar in si potem sama kupiš kako majco ali pulover.

0
0

Ojla. Morda poskusi govoriti z tisto «lučjo v očeh» ,ko jih boš prašala. Ampak, vsakemu se včasih zgodi,da ga je sram uprašat. Raje «pojej» ta sram in jim povej, tudi če se boš pred tem in po tem počutila zares neumno. Ko ti mati reče, da so fantki,se postavi za svoj okus muzike(meni je pa všeč kako pojejo…)in bo morda začela to jemati resno.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*