-1
0

Danes imam grozen dan neki dve “prijateljice” so mi neki zamerile in ena sploh ni bla v prepiru pa je kar jezna name. In se vedno neki dvigujeta nosove in nevem kaj zato razmisljam o SAMOMORU. A MI LAHKO KDO POMAGA?

0
0

Ne delaj drame. Saj sta samo dve fake prijateljici! Kakšen samomor? Prijateljici pridejo in grejo

0
0

Samomor ni rešitev. Verjamemo, da ti je v tem trenutku zelo, zelo težko. O tem se s kom pogovori in ti bo sčasoma lažje. Do takrat pa ostani močna! <3

0
0

Res je… To so samo neki ljudje, ki gledajo samo nase, in se ne postavijo v kožo tebe… Kako bi pa njim bilo? Saj ni treba imeti samo njiju za prijateljici. Jih je še veliko boljših.

0
0

To sem ji tudi jaz rekla pa me ne posluša.Mimogrede jaz sem njena prijateljica in jo že celo dopoldne prepričujem naj ne stori tega.

0
0

Ja prav imaste res sta fejk in nimata kej delat v mojem lajfu!!!

0
0

Hojla! Samomor zaradi takih dveh avš je prav nesmiselno! Tudi jaz imam eno avšo v razredu in zdaj sem se naučila kako jo ignorirati!
Ps. Ne bodi tiho! Povej svoje mnenje, naj te ne bo strah! Upam da sem ti pomagala!!!

0
0

Pa kaki ste vi folk no sam jokate nad svetom pa se cmerte u sobi. Razvajencki. Doma prapravte veliko zabavo pa povabte pu slovenije pol pa se fotru pa mtki avto razbijete, starsi vrjetnu ku vs pridejo u bolnico pogledat sm planejo k vam pavam za nagrado ker ste cuval mlajse brate pa sestre nov fon kupjo. Pol pa se neke prjatlce kregajo pol mormo it pa ze samomor delat. Jao jao razvajencki jokite se

0
0

Ej Obup! Ti si razvajencek!
Vzemu svojga ateka in mtko in se cmeri! In pejdi za take kot si ti na pilu ni prostora!

0
0

Ej Obup…spravi se k pameti in ugotovi da niso vsi razvajeni.Skidi.Ta portal ni za budale kot si ti.Joci se ti v svoji kuči.In ugotovi da smo slovenci boljši od marsikoga.Aja pa nauči se slovensko drugače te ne bo noben razumel.Izgleda da si ti v obupu ker drugače se ne bi zajebaval z nedolžnimi ljudmi.

0
0

Ej obup! Tle nimš kej delat pejdi se ti cmerit nekam tle zate ni prostora. Aja in pejdi ti v svojo sobico in se cmeri kot dojenček

0
0

Nesramnež mogoče pa to pišeš ker si ti povabu pol slovenji k sebi domov.Ter si ti pristal u bolnici.Nehi.To je resna tema.Če se nekdo hoče ubit to ni hec.

0
0

Ej obup pejdi ti v svoj bazenček in se kopi v obupu!

0
0

Lol papice!

0
0

Ej papica za kakice tvoje ime je malo čudno je vse vredu s tabo?:/

0
0

Ja je js sem pro!!!!!
Hahahahahhha

Prikazujem 15 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*