1
0

Hey. Res nevem kako naj začnem. Na naši šoli imamo zelo veliko učiteljic in le nekaj učiteljev. Eden izmed njih je tudi učitelj za zgodovino. Star je prib. 30 let in je ful hot! Igra tudi nogomet. Pri njegovih urah mam tak občutek, da sem rahlo zatreskana vanj, vendar to niti sebi nočem priznati. Včasih ko me kaj vpraša ali samo kaj potrdi z mojo izjavo,zardim! Nevem kaj naj naredim. Danes smo imeli pri njem nadomescanje in usedla sem se v prvo klop.zagledala sem se vanj in upam da me ni opazil. Kaj naj naredim???
Ps. Nekaterim se zdi zelo dolgocasen in nepomemben, nekaterim pa je tudi vsec!

0
0

Koliko si pa stara?

0
0

Tak ‘ chrush’ ni nič nenavadnega. A se moraš zavedati, da je moški verjetno poročen in ima otroke. Če bi bil z tabo, bi kršil zakon in bil verjetno obsojen pedofilije. Prestar je zate, žal. Ne skrbi, boš sigurno kdaj najdla fejst fanta tvojih let. 😉

0
0

Hey!
Zavedati se moraš da je učitelj veliko prestar zate. Naj ljubezen ne bo preveč opazna saj imaš zaradi tega lahko težavice ali pa te bodo zafrkavali. Važno je da imaš pri predmetu dobre ocene, učitelja pa poskušaj pozabiti.
Upam da sem pomagala
Srečno

0
0

Heeey!
No pc ne kaz mu tk da ti je usec pc potrud se tok da se boš dobr učila pač mela dobre ocene in upam da veš da je prestar zate.

Lp. Alice

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice