0
0

Zdravo vsi Na tej zgodbi delam že od poletja in vzelo mi je veliko časa in poguma, da sem se jo odločila nekje objaviti in ker nočem ostati razočarana (ker zgodba je res še kar dobra) brez ogledov in komemtarjev me že zdaj zanima, ali jo je kdo pripravljen brati, ker se potem ne želim soočati s hejti in s gem, da je v svetovalnici zgodb dovolj. Iz istega razloga tudi nisem še ragistrirana. Odločila sem se tako: 3 (prijazni) kometaji in 15 ogledov je dovolj, da bom nadaljevala, tukaj pa je še opis zgodbe:

Zoey je 17 letno dekle, ki se sooča s problemi in finančno stisko svoje velike družine, ki jo mora spet in spet znova postavljati nazaj na svoje noge. Rekli bi, da je drugi letnik srednje umetniške šole enostaven, a ne, če jo moraš sam financirati in zraven skrbeti še za svojo družino in planirati kako boš izoristil svoje življenje v viharju skrbi in pretreslivih dogodkov, ki se ne in ne končajo.

To je moja zgodba. Vem, da je opis kratek, to pa, zazo, ker nočem preveč razkriti, če ste že prišli do sem bi vas lepo prosula, da mk tudi kaj napišete, če vam je zgodba všeč, če kaj pogrešate… sicer pa sem vam hvaležna že za branje hvala ❤

Ps: Delam kar veliko pravopisnih napak, povejge mi, če vas to prveč ovira pri branju, da bom še bolj pazliva hvala.

0
0

Piši piši!

0
0

HaHa, Izgleda, da nimam izbire z veseljem bom napisala naslednji del, če ga boste tudi brali ja upam, da vam bo vseč 🙂

0
0

Ja mene ful zanima o cem se bo slo. Ti kr pisi zgodbo ker se zdi zanimiva.

0
0

Z veseljem pogledam:) in seveda preberem

0
0

Plis objav zakon je

0
0

Omg jaaa! Ful zanimiv zveni. Pls objav 😀

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice