0
0

Oj stara sem 10 let in sm ista oseba kot tista ki je napisala simpatija(sosolec) tm sm sprašvala kko nej mu povem.No in sm mu izvedu je cel razred za to no in zdej sedim z njemu pr tja kr ns je ucitlca tko presedla no ful med poukom klepetava is se smejiva clo flumastre mi je posodu in clo neki je reku učit ponesrec pa ga ni slišala sam js sm ga in sm se smejala pol mi je reku da ne smem nobenmu povedat to pomen da mam že eno skrivnost z simpa.No zanima me kaj nej se pogovarjam med poukom z njim (kaj majo fanti radi?)

0
0

harry potter obožujem ta film

0
0

Fortnite, igrce pa take stvari.. al pa fuzbal?

0
0

Mitja guru oprosti ampak ne zdi se mi primerno da gres to pisat 10 letnici ker to definitivno ni primerna tema za pogovor pri 10 letih.
Lol tebi pa predlaham da ga kaj uprasas tudi drugi so ti dali super predloge.
Lahko pa ga naprimer uprasas kaj dela v prostm casu,ce trenira kaksn sport,se zanima za racunalnike…itd. drugace pa povej mu kaj o sebi da se se bolje spoznata.Ko nacne neko temo probaj sama oblikovati uprasanja glede te teme.Vse kakor pa bodi sproscena in naravna in vrjamm da bo use super.veliko srece ti zelim.lp

0
0

Fantje imajo radi sex 😉

0
0

Hojla, če ima rad šport se pogovarjaj z njim o športu, če ima rad kaj drugega se pogovarjajta o tem.

Upam, da sem pomagala.

Ostani zdrava, Julija

0
0

Hamm. Fantje imajo radi celo vrsto stvari. Moja simpa se ful ubada z računalniki in tehnologijo in rubikovimi kockami. Mogoče kakšne bolj fantovske igrice? Kaj pa jas vem. Punca sem. Če maš brata ga lahko uprašaš zakaj se zanima. Si po lahko kaj uprašaš o njegovih hobijih. Pol se pa pogovarjejta tudi o takih in drugačnih temah.
Veliko sreče z njim, ostani zdrava.
Lp.
🙂

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*