Odgovorjeno
0
0

Kako dobiti fanta je najvecja skrivnost vesolja! Zdaj grem v srednjo in edini fant s katerim sem bila skupaj 2 leti in se on-off se je preslil vec tisoc kilometrov stran. Jst ne vem zkj ampak edini k se zanimajo zame so pridkani (zame prepametni ceprou prjazni) piflarji. Sej s tem ni nc narobe…ce se hoces porocit. Jst se hocm najprej sam mal zabavat pa nobenga ne zanimam. Kko se torej s fanti sploh pogovarjat?

Najboljši odgovor
0
0

Torej kot fant(nisem piflar) upam da ti bom lahko pomagal. Z nami je tako,da nas nekatere reči sploh ne zanimajo in nočemo niti slišati o tem. Vendar pa lahko poskusiš 3 postopke kot jim pravim jaz in moj BFF:

1.postopek-izveš kaj ga zanima in se o tem pogovarjata. PS. ne bodi pametnjakovička v tem pogovoru. Ti začneš temo in potem njemu prepustiš skoraj vse govorjenje.
2.postopek-izveš kaj je njegova najglobja želja in se mu jo trudiš ipolniti.
3.postopek-poskusi ga odpeljati na njegov najljubši kraj( nekje v okolici seveda) in ga odpelješ tja ter mu prirediš zabavo presenečenja.
Upam da ti postopki pomagajo in ti želim vse najlepše s tem fantom.

Najboljši odgovor
0
0

To je res skrivnost vesolja.

Odvisno, kakšna si! Te zanimajo podobne stvari kot privlačne modele, s katerimi želiš svojo malo avanturo? Nekako moraš pač z njimi navezati stik. Če se nasploh bolje razumeš s piflarji, pa je vredno razmisliti, da poskusiš avanturo s kakšnim od njih. Prvi vtis včasih vara in tudi piflarji te lahko lepo razvajajo 😀

Odličen odgovor
0
0

povabi k sebi domov svojo BFF in se pogovarjejta o ljubezni keri fant je keri ušeč in potem lahko prijateljico prosiš naj ga kdaj upraša če si mu ušeč ali pa kakšno drugo prijateljico prosi, predlagam ti tudi da rečeš enemu od fantov ki se družijo z njim nevem mu napišeš SMS in ga prosiš pa da ne sme nobenmu tega povedat, tut fantom je fajn kkšne stvari zaupat. no pol pa ko izveš rezultat mu kaj napiši ampak samo če res veš da je vete ali pa da si mu ušeč!
no jst upamm da sm ti kej pomagala. no drgač mamo pa vse punce take probleme vsaka ma svojga princa na belem konju hahaha. uživej!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice