Odgovorjeno
2
0

Zdravo vsem.. no jaz sem pri slovenščini danes dobila 3.. doma sem se učila in vse v nulo znala ista vprašanja sem dobila pri spraševanju ampak full dosti nardila narobe.. pri slovenščini sem bla vedno najboljša in sem samo 1× dobla 4.. mami je itak znorela.. najprej sem misla da ji nebi povedala oz. ker je vedla da sm vprašana da bi ji rekla da sm dobla 5 al pa 4 sam itak majo zdaj usi starši tega easistenta in use ocene vidijo.. zdaj je še ni doma in po telefonu mi je rekla da mi bo vzela telefon in mam ful kazen kar me ne moti sam ful me je strah kaj bo zdaj.. tut men ni useen za to oceno ampak me trenutno moji starši bolj skrbijo.. prosim povejte kaj oz. kako se naj izgovorim ko pride.. kaj naj ji rečem da bo čim manj jezna?? Prosim za pomoč..

Odličen odgovor
0
0

tudi meni se to dogaja doma vse znam v šoli pa me premaga stres enkrat se mi je pri testu iz mat tako tresla roka, da nisem mogla pisati in me je učiteljica poslala ven, da se malo umirim in popijem malo vode staršema preprosto povej, da si se trudila in da nisi zadovoljna z oceno, da ti je grozno ob takšni oceni in se boš potrudila, da se ne bo več ponovilo povej pa jima tudi, da boš še velikokrat naredila kaj narobe, da ni bilo ne prvič ne zadnjič in pričakuješ, da ti bosta dala kazen, da se tako počutiš tudi varno kakor, da jima je mar zate poskusi se pa tudi pogovoriti o tem, da si imela pred spraševanjem hudo tremo

če bosta kričala nate povej, da se počutiš neprijetno kadar se tako kregate, da naj se pogovorite normalno saj tudi sama veš, kaj si naredila narobe,

0
0

Draga JS SM PAMETNA K SM ANKA. To je svetovalnica, kjer si Pilovci poiskusajo pomagati med seboj. In, ko nekdo, ki je trenutno v stiski pove svoj problem, v upanju, da bi mu kdo pomagal, ne mores napisati tega, kar si. Ce ne mores pomagat bodi pac tiho.

0
0

Nevem, so že vse povedali. Pa še to trojka verjetno ne bo najslabša ocena, ki jo boš dobila v življenju, dost dobra je in tboji starši bi morali biti bolj razumevajoči, če ne gre, ne gre.

0
0

1. ku 1. nemorš met isto usa uprašanja in 2. ku 2. ni naš problem in nehi pisatneki kr ti noben ne more pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
0

Trojka je še kar dobra ocena oz.zlata sredina.Če si bila najboljša pri slovenščini,je to zelo pohvalno in zato se sploh ne rabiš sekirat,vendar vem,kako je to.Če si zelo živčna,daj roko na trebuh,vdihni in izdihni 10x in ne boš več živčna.

Želim ti vso srečo! 🙂

0
0

To je se zgodi večkrat,sploh pri spraševanjih ali ustnih nastopih. Ker tudi meni se to dogaja. Zaradi tega stresa, ppritiska in treme izgubiš nadzor in vse pozabiš. Malo moraš vaditi to nastopanje, da te ne bo to ravno pri ocenjevanjih izdalo

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*