0
0

Hej res rabim pomoč kako se odvaditi od sladkarij ker jih jem res preveč in sama si rečem da moram zdržati brez njih ampak se tega držim tako dva dni
Prosim pomagajte

0
0

HEY!Če poješ preveliko sladkarij,in zaradi tega dobivaš večjo telesno maso,ti moram svetovati da se sladkarij odvadiš.Vem da je lažje reči kot pa storiti, ampak za to se da veliko stvari ukreniti… 1.korak:vsak da zmanjšuj količino pojedenih sladkarij,
2.korak:ko poješ sladkarije pojdi telovaditi…npr. teči delati počepe,sklece…Vsak dan zjutraj in zvečer naredi 50 sklecov…Vsak dan število sklecov stopnjuj.To pomeni a jih vsak dan naredi več.Vem da te bojo najprej malo bolele kosti,vendar se boš potem navadila…Upam da sem pomagala:)

0
0

Prvi korak je, da se znebi sladkarij. Doma se pogovorite, da jih ne kopujete več ali pa jih nakupite manj (te naj pred tabo primerno skrijejo :P). Vsake toliko si brez slabe vesti privošči kakšen košček čokolade. Ta te ne bo ubil.
Kadar si zaželiš sladko, raje spij kozarec vode. Sladkarijo lahko nadomestiš s sadjem, oreščki, ploščicami iz čistega stisnjenega sadja. Če res ne moreš brez neke čokolade, si vsaj kupi tako brez sladkorja ali pa s fruktozo. Ampak seveda, po pameti.
Morda si zapiši vsak obrok, ki ga poješ. Ni nujno, da se boš načrta držala, a vsak človek ima malo slabe vesti, če na koncu dneva vidi, čes ase je držal in česa ne – to te lahko spodbudi.
Umisli si tudi nagrade. Npr., če dva dni ne bom pojedla nobene sladkarije, grem lahko na izlet. Če cel teden ne bom jedla sladkarij, si lahko v nedeljo privoščim kepico sladoleda ipd. Ampak ne pozabi, tudi malo sladkorja mora biti.

0
0

Hvala ti

0
0

O jaz sem imela isti problem. Rešila sem ga tako, da sem si rekla: okej. Ta košček čokolade je zadnji. In sem ga pojedla. Potem sem skrila vse sladkarije. Nekega dne jih je zmanjkalo in ko sem prišla do omare, jih ni bilo in valda se mi jih ni dalo it kupit.
In ko nekaj časa ne ješ sladkarij, verjemi mi ti bodo tudi manj pasale. Ko ješ sladkarije skoraj vsak dan pa ti seveda zapašejo. Upam da ti bo uspelo! Ampak glavno je, da si rečeš da ne boš jedla in potem vsakič, ko že hočeš vzeti nekaj pač pomisli na nekaj drugega.
P. S. Ko ti bo zapasalo, si izstisni kozarec limone. To naj bi pomagalo!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*