0
0

Hej! A ne bi bilo dobro, odlično, če bi v Sloveniji snemali mladinsko nadaljevanko. Podobna bi bila Disneyevim. Notri bi nastopali najstniki in to bi bilo zelo zanimivo. Ampak za take projekte naj ne bi bilo dovolj denarja. Ampak res ne razumem! Za neke resničnostne šove pa porabijo toliko denarja, naprimer 100.000 evrov za znagovalca. Ta denar bi lahko bolje izrabili – za nadaljevanko kjer bi lahko (mi) igrali. Komu se zdi ta ideja dobra?

0
0

meni, saj če bi snemali, bi se jaz prijavila na avdicijo za vlogo

0
0

Strinjam se s tabo in ress upam, da jo bodo kdaj posneli z mano vred. Ker bi se jaz takoj pijavil na avdicijo.

0
0

Problem… Je v tem, da je vprašljivo koliko otrok bi to dejansko gledalo. Imamo resničnostne šove, ki so primerni za recimo da tam nekje 15+ kakšni so res pokvarjeni in nekako je za te zadeve veliko občinstvo. Pač v sloveniji je že to problem, da se prebivalstvo stara in na žalost so otroci in najstniki zapostavljeni. Tako pač je. Poleg tega pa je program dost dobr organiziran in po mojem bi gledanost dejansko padla, če bi kdorkoli ponudil še najstniško dramo/komedijo. Pa snemanja so dost draga, pac preden bi to posneli bi ful zaprsvli nazaj pa ne bi dobili kaj dosti, ker gledanost ne bi bila kaj višja… V primerjavi z Disney nadaljevanki pa verjemi, bi bile slovenske bolj zanič. Kar glejte angleske, so boljše, pa še jezika se naučiš. Ce pa bi rade igrale, se prijavite na avdicijo za kakšen film.

0
0

Res upam da bo temu tako. Če pa v naši mladosti to ne bo možno jo bom sama zrežirala. Bodo vsaj naši otroci tega dečežni kaj ne?

0
0

Res upam da bo temu tako. Če pa v naši mladosti to ne bo možno jo bom sama zrežirala. Bodo vsaj naši otroci tega dečežni kaj ne?

0
0

Sliši se super

0
0

Haha zakaj bi pa denar lsploh porabljali za neke televiziske šove, ki jih je tako ali tako preveč?!? Zakaj se nihče ne pritožuje čez to, da športniki dobijo toliko denarja, ki ga nekateri dobri umetniki ne bodo zaslužili v svojem življenju? Zakaj ne naredijo štipendije pri vseh predmetih enake? Zakaj status nadarjenega učenca dejansko ne omogoča razvijanja tvojih sposobnosti zaradi katerih v bistvu imaš tisti status? Zakaj niamamo filozofof, ki bi razvili kaj boljšega od demokracije?? Zakaj ne uvedejo sistema, kjer bi bila šola zdrava ne pa kot delo v pisarni in, da bi se v šoli dejansko nekaj naučil ne pa da hodimo tja in preživljamo tistih 8 ur sedenja?!? NE. mislim, da je brezveze preusmeriti denar iz ene tv oddaje, resničnostnega šova, nadaljevanke v drugega tako ali tako pa imate soy luna, ki ga ne več kritiziram čepav nasploh sovražim koliko denarja gre v nezdravo človeško zabavo, kot pa v našo skupno prihodnost in ljudi, ki ta denar drjansko potrebujejo za še kaj drugega kot televizijo, ki bi jo potrebovali, da bi ta vaš šov sploh gledali.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*