0
0

Zdravo! imam problem. V šoli me vseskozi zafrkvajo brez razloga… vse sem že poskusila.. igroranco itd. Imate kaksen predlog kaj naj naredim? lp

0
0

Jaz sem opazil, da so me sošolci zafrkavali le dokler so se me njihove besede prijele. Ko pa sem se nehal sekirat, so me pa nehali. Ignoranca ni pomagala, ker je bilo tako le še bolj očitno, da se sekiram…

Drži se, LP!

0
0

Kako pa je videti človek, ki se ne sekira? To meni nikoli ni šlo.

0
0

Zadravo!
Predlagam, da jih pustiš na miru saj se bodo vsak čas naveličali. Do takrat pa se druži s kom, ki te ne zafrkava. Če pa ni nikogar takega pa se vpisi na kaksen krozek ali tečaj in poskušaj tam koga spoznati.
Upam da sem pomagala.

0
0

Hoj!
Mogoče bi poskusila s tem: ko te kdo zafrkava, ga poglej tako, da si misliš:kako si duhovit!(sarkastično), ali pa:če nimaš drugega dela, kot zafrkavati druge ljudi, se mi prav smiliš. Na lep, miren način se postavi zase. Bodi samozavestna. Če pa to ne bo uspelo, se lahko pogovoriš z učiteljico. Ta bo primerno ukrepala. To je moj predlog in upam, da ti bo pomagal pri razrešitvi problema.
Srečno!

0
0

Hvala vsem! Upam da bo uspelo.

0
0

Ko te izivajo, jih nena ignoriraj, poglej jih in se začni smejat,ne pravim krohotat ampak samo malo da se nasmeješ, to jih bo razjezlo, ker bodo ugotovili, da te ne morejo prizadet. Če pa boš žalostna pa se boš delala da jih ne slišiš, te bodo zafrkavali še bolj. Upam, da sem pomagala 😉

0
0

Hej,
Vparasaj jih zakaj te sploh zafrkavajo. In ce niamjo tehtnega razloga ss s tem ne obrenenjuj in si poisci prijatelje v paralelki. In najprej poskusaj tezave resiri med vami in ne vpletaj starsev ali uciteljic.
In ne se spuscat na njihov nivo.

0
0

Če je vmes tudi drugi spol, so verjetno zaljubljeni vate. Vprašaj jih če so mogoče vate. Če bodo zanikali potem verjetno da so vate. Osramoti jih tako da se postaviš pred razred in rečeš da slutiš da so vate. upam da sem ti pomagal. čav.

ps. ne se pri tem preveč osramotit.

0
0

Hej! Če te bodo zafkavali jim samo reči zakaj to delajo. Če bo odgovor nesmiseln, probaj enkrat, da te bodo zafrkavali takrat ko bo učiteljica zraven. Oni bodo na začetku jezni, samo čez par dni bodo pozabili. Če pa bo odgovor, da jih moti katera stvar na tebi poskusi to spremeniti, drgač pa jih ignoriraj.

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*