0
0

hej! V mojem razredu so vsi razdeljeni po skupincah. Jaz potem ne morem dobiti enega pravega prijatelja saj nekatere punce te sploh ne spustijo blizu nekatere pač niso moj tip osebe. kaj naj naredim?

0
0

Predlagam, da se prijavis na kaksno interesno dejavnost (npr.raziskovalne naloge ali taborniki…)najbolje, da na tako kjer se pocne nekaj kar ti rada delas. Tam bodo (po vsej verjetnosti) podobni tipi oseb kot si ti. Lahko pa se tudi pridruzis kaksnemu taboru, ki ga organizira svetovalna sluzba sole (ali kaj podobnega). Moja sosolka, ki si zelo tezko pridobi prijatelje je tako naredila velik napredek.
Uglavnem bistvo je, da najdes osebe, ki te bodo znale spostovati. Glede tega, da so vsi v razredu v skupinicah se ne obremenjuj prevec-ta cas lahko delas (npr.) DN ali kaj podobnega, ce svojega prijatelja ne najdes ravno “blizu”(paralelka,sosedje,…)ce pa je nekje v “blizini” pa se lahko druzis z njim.
Upam, da sem pomagala in veliko srece:)!

0
0

Pozdrav tudi tebi!
Skupine so tvoj problem. Ti povem svojo zgodbo. Tako gre. Četverica, bile smo četverica, Jaz, N, K and K. Bila sem queen bee, voditeljica naše skupine, glava, sexy na šoli,… To se je podrlo , ko sem zašla v moško družbo. Spremenila sem se. Fanti so me sicer sprejeli mdse, za kar sem jim zelo hvaležna. Ampak kaj ko ženske družbe ni bilo zraven. Čel 6 razred sem reživela znimi. Okrepila sem samozavest, moč (telesno in psihično), nasilnost. Imela sem Drugačen stil oblačenja. Še laStna sestrca me je vprašala kaj se dogaja z mano. Ni me prepoznala. Kod da bi gledala v mene ampak da gleda hkrati v drugo osebo. Vrniti sem se hotela v to skupinico 4h . Seveda sem se najprej pobotala z sovražnico, Ampak potem tista skupinica ni bila vč brez mene. Moje mesto je zasedla ni kaj privlačna, bolj debbelejša sošolka. Ni bila queen bee, bila je naomestilo, kot nekakšna Duff. Niso imele queen bee. Potem mi je vspelo. Prišla sem notri. Ampak nismo bile 4 bilo nas je 5. Morala sem v rokavu imetI ŠE ENO. Kako? Postala sem znova queen bee. Moja desna roka je N, moja leva pa ni še določena. Moja desna roka se he o mene naučila jezikanja in govorjenja v obraz. Prava namestnica bo, če me slučajno vržejoz šole. Haahhaha. Skratka povedala sem da sem se pobotala z tisto prijateljico. Amak ker je moja desna roka z njo skregana je žal ne morem imeti za frendico. Tako. Spremeniti sem morala sebe da sem lahko bila med temi puncami. tO Lahko narediš. Prilagodi e jim, ko boš enkrat imela nek vpliv se spet obnašaj normalono. Lep pozdrav in vso srečo

0
0

V našem razredu se punce dobro razumemo in si pomagamo, družimo pa se po skupinah. Sorry, če te ne sprejmejo, te ne rabijo, ker se vsak druži s komr se želi. Vsak je takšen kot je in vsak ima svoj okus glede ljudi. Če te ne sprejmejo, te bodo mogoče sprejele potem, če se jim boš prilagodila, ali spremenila, da jim boš bolj podobna.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*