0
0

Oj jst mam podobn problem kt zaskrbljena in gremo v šolo v naravi in mam dve veliki skrbi. Mam dlake pod pazduho in si ji bi rada odstranila pa me zanima kaj vi priporočate s čem ( vosek, britvica…) in še druga stvar sm kr dost razvita in mam beli tok menstruacije pa še ne in se res bojim da jo bom dobila v šoli v naravi. In res nebi rada povedala učiteljicam ker so ful smotane. POMAGITE PLIS

0
0

Oki najprej se pomir. Pomoje da je najbols če se za teh 5 dni pobrijes. Drgac glede menstre pa tko. Mene je tut blo ful strah da bi jo dobila med taborom. Ampak lej ti uzem sabo 10 uložkov, 3 lekadole če boš mela krče pa boš tut bl pomirjena. Vse bo ok :):):)

0
0

Hvala za ideje samo baje britje ni dobro ker so dlake potem še trše in temnejše glede menstre pa še to, v bazenu bomo in jst ne morm bit z vloškom v bazenu

0
0

Torej imaš 3 možnosti:
1. Glede na to da greste smučat si verjetno 6. class?? No ja ne rebiš se pobrit zaradi tega kaj bojo drugi ker verjemi: nisi edina! Js sm 8.r pa se še kr pol punc ne brije. ko se začneš briti, dlake rastejo hitreje in so temnejše in trše.
2. Se obriješ, briti se moraš od zgoraj navzdol, pa kupi ženske britvije. Moške so pretrde. Se pa sprijazni s posledicami: lahko razdražena in pekoča koža, trše in vidnejše dlake, vsakodnevno britje. Mama bo izvedala tako ali drugače bolje da ji poveš sama, ni nič takšnega.
3. To ti jaz najbolj priporočam: prosi mamo, če te depilira. Tako dlake niso nič močnejše in mir imaš 3 tedne, z britvico pa le dan ali dva. Verjmi, nič takšnega ni, če poveš mami vesela bo, da ji zaupaš.

LP
SnowGirl

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*