0
0

Sem punca obiskujem 7.razred in že dolgo se družim z enim sošolce, z katerim sem zelo navezana in sva res dobra prijatelja veliko ljudi se zafrkava in pravi da sva par. Tudi midva se svejima. To sploh ni težava težava je v tem, da ta fant vedno hoče vedet s kom sem, kje sem, kaj delam… dejansko use. Ne dovoli mi da se bi družila z puncami. Če sem z kom pogovarjam me povleče na samo ter vedno začne govorit a zdaj sta pa že najbolši prijateljici. Nimama nikogar drugega kot njega zato sem odvisna od njega. Če se mu bi uprla bi on na sebe zvlekel vse fante in potem se bi vsi začeli norčevat. Tudi nobene ženske prijateljice nimam ker sem se zaradi tega fanta morala norčevat iz njih ter me zdaj nihče noče v družbo. Res nevem kaj naj nardim. Prosim pomagajte vsake pomoči bi bila vesela.

0
0

mene je en tak manipuliru do 5. razreda. zarad njega nism mela nobenih frendov, ko sm se ga pa rešla sm se pa začela z velik učenci u razredu zastopit. taki te hočjo izkoristit. čim dlje od njega! glede na znake k si jih opisala je zlo možno da je psihopat/sociopat. glej video pa oceni:

Upam da pomaga 🙂

0
0

Pojdi stran. Pa kaj če bodo zafrkaval. Pač ignoriraj. Seveda maraš vse to kar si zaupala nam povedati učiteljici. Fant izgleda, da ima neko motnjo.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*