0
0

Hej se spomnete ko sm zadnjic napisala tisto drugo uprasanje prosim pomagajte to postaja resno :/ no pac pogleje takoj naslednji dan smo sli v solo in sm bila z mojimi sosolkami nekaj casa v pioirski ucilnici kjer smo vadle gimnastiko in mi je ena od mojih sosolk prispenila da me moja najboljsa prijatelica sovrazi seveda ji nisem verjela a nato smo sli v ucilnico na prostem kjer so bile tudi ostale punce in moja najboljsa prijatelica in moja sosolka ji je povedala da je moja druga sosolka povedala da me moja najboljsa prijatelica sovrazi in nato sta prisli tisti punci ki me sovrazita in sta rekli “ja res je tudi ona te sovrazi zato se druzi tolko z nama in ne s tabo” in potem je prisla tudi moja sosolka ki hoce bit ful kul in se druzit s puncami ki me sovrazita ker sta popularni in je rekla “ja sj tudi js jo sovrazim” in so nardile pol nek pozdrav in nek klub ki se imenuje ljudje ki sovrazijo ___(moje ime) in potem sem odsla pac takrat ko so mi to rekle nisem jokala ampak potem sem prisla domov se vrgla na posteljo in zacela jokat jokala sm pol ure dokler sm zaspala. Js res ne morem vec kr one nimajo razloga da me sovrazijo kr js sm tista punca ki poslje nalogo in pomaga pri ucenju pa to in nerazumem zakaj…

0
0

Hvala 555 za odgovore bom poskusila jih ignorirat dnevnik pa ze pisem 😀

0
0

Ojoj, vem kako je to. Ampak to je samo otroška nesramnost. Tista tipična. Bolj odrasle punce se ne bi obnašale tako. Pa tudi verjetno ne mislijo resno. Verjamem da če te je spravilo v jok, je hudo ampak poglej na stvar tako:
* imela si slab dan, zato te je užalil. Mogoče so ga imele tudi one.
*jooj toliko ljudi te ne more NAENKRAT sovražiti sploh pa imeti took podobnih čustev. Sumim, da so se zmenile.
*včasih je ljudem lažje ponavljati za drugimi, ker se bojijo da če se bodo postavile zase, se bo tista, ki je pa res nesramna postavila se proti njim. V tem primeru jim je mnogo lažje samo ponavljati za drugimi. Kaj pa veš, mogoče se zdajle ena od njih doma sekira, pa je taka reva, da se ti ni opravičila.

Možnosti je več. Ampak na splošno, ker bo takih stvari v življenju več, to vzemi samo za vajo ali lekcijo, kaj narediti v naslednji taki situaciji. Ne sme te prizadeti. Druži se s tistimi, ki ti dobro energijo vlivajo. Njim vse povej, da daš to ven na drug način kakor z jokom. Stvar prespi. Piši dnevnik… In kot si rekla, pogovarjaj se s sestro. Ko boš v čustveno stabilnem stanju, skupaj pripravita načrt. Lahko pa tudi ne, saj ves:BODI BOLJŠA OD NJIH in jim daj vedeti, da te njihova nesramnost ne zanima.

0
0

Hvala trenutno vse zaupam svoji sestri saj me v soli vse punce (skoraj) sovrazijo poskusam ostati pozitivna in hvala za odgovorw Beatrix , Čokolada in music freak!

0
0

Boga, vem kako je …

1. Čist se strinjam z čokolado. Zelo dobro bi bilo, če bi povedala neki osebi, k ji resss zaupaš, ker to kar delajo res ni prav.

2. Bi ti pa rada nekaj povedala. V življenu bo full folka, k bo ljubosumen nate, al pa te pač iz enga razloga ne bo maral in ti bo zato težil, druge ščuval proti tebi … in najpomembnejša stvar v tem je, da SE NE SEKIRAŠ.

Poglej, ti imaš v lajfu določeno število let, dnevov, ur, minut, sekund. In če si res želiš uživat v svojem lajfu, se RES NE SEKIRI ZARAD TAKIH LJUDI, lahko se ti samo smiljo, da so taki, ker ZAGOTOVO imajo NEK RAZLOG, DA TO DELAJO! In ta razlog je po navadi kar hud (težave v družini, težave z ocenami, nesrečna zaljubljenost, izguba dragocene osebe …) in tudi, če ti (še) ne veš zanj, zagotovo JE, ker je vedno, v vsaki stvari nek razlog.

3. Po moje je res dobr, če jih poskušaš nekako ignorirati, vem, da ni lahko. Ampak pač, poskušaj živeti normalno, skoncentriraj se na LEPE stvari v svojem življenju, bodi vesela, ker te je življenje dalo pred to krasno preizkušno, da dokažeš ljudem, da ti ne morejo do živega.

4. Poskušaj tudi POKAZATI NAVZVEN, da te briga. Naprimer ti prideš v šolo in si une šepetajo: “O lej, kdo gre, blablabla …” in ti se lepo nasmehneš in prijazno rečeš “o živjo, kako ste?”
A veš, to jih nekako odbije, kmalu jim bo postalo dolgočasno, ko bodo vidle, da maš pomembnejše opravke in da ti dol visi, njihov klub al karkoli že majo.

5. NIKAKOR se ne jokaj. Ja, seveda. Jokanje je zdravo, ven daš vse iz sebe, vse kar te muči in to, ampk res se ne jokaj pred njimi. Tko boš samo pokazala, da so te premagale, da so zdej one glavne in vedno, ko se bodo hotle mal ‘považit’ pred drugimi, ti bodo sam rekle nvm, nprimr: “o tebe pa nuben ne mara, lej kok si debela, pa neumna, halo! zakaj sploh žviš?” in se boš začela jokat in pol, bodo one (spet) izpadle kot ‘taglavne’.

Resničnooo upam, da si to prebrala in da ti vsaj kej koristi, upam, da boš premagala te punce in to.
Sploh bodo/so že zaprl šole in jih nekaj časa ne boš videla. Med tem premisli, se ti res splača obremenjevati zaradi tega? Pa tudi, če misliš, da se ti. NE SE TI NE.

Prosim, ne obremenjuj se z njimi, živi svoje življenje in čim bolj uživaj v njem!

Želim ti vso srečo,
Beatrix

0
0

Ne sekiraj se zaradi takih budal, niso te vredni ce je njihov iq nizji od njihovega ega 😉

0
0

Mogoče bi prosila za pomoč odrasle osebe, ki ji zaupaš. Ali pa preprosto zbereš pogom in jim poveš kako se počutiš.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*