0
0

Kot nekateri že veste, se jaz lahko spomnim prejšnega življenja. In upam, da je tu kdo, ki bi pomagal odgovoriti na par vprašanj (psiholog ne pomaga kaj dosti :))
1. Kot je v bistvu bilo pričakovano, izgubljam spomine. Pač podnevi v primerjavi z par mesecev nazaj ful ful redko padem v tisto čufno stanje, ponoči še, sicer malo redkeje sanjam o tem. Zdej mi je to po eni strani zelo všeč, ker bom normalna po drugi pa ne, saj že 14 let živim tako. Kaj bi vi storili na mojem mestu, res mi je težko, pa ne znam opisati kako.
2. Zadnjih nekaj tednov ugotavljam da sem depresivna. Kaj naj doma delam, da ne bom? Mi lahko predlagate kakšno antidepresivno (nevem kako se ji drugače reče lol) glasbo, vaje ipd?
3. Mislim, da me imajo sošolke za čudno. Večkrat vidim, kako me po strani gledajo. Tudi nikoli nočejo biti pri športni z mano v ekipi in ravno tako me imajo za slabšo. Kaj naj storim (staršev nočem morit s tem, dohterji odpadej, svetovalna delovka je pa moja mami-ODPADE!)
Hvala!

0
0

Ne bo čisto po vrstnemu redu, ok? :
Uči se, da boš zelo dobra, in te bodo spraševali za pomoč.
Pleši kar doma, lahko tudi na umirjeno glasbo,
Če je tvoja mami prijazna, se kar z njo posvetuj, ubiti te zagotovo ne more…Postani dobra v športu, da te bodo vsi želeli imeti v svoji ekipi.

Poglej, jaz sem bila nekoč res slaba v športu, pa so me nazadnje notri poklicali, potem sem pa malo vadila mete z žoge v zrak, zdaj me pa tretjo pokličejo notri v svojo ekipo.

Čao,

Girl power

0
0

Sorry ampak kako se lahko spominjaš prejšnjega življenja?
Samo vprašam ker to ni znanstveno dokazano.

Kje sploh piše da je kdorkoli imel kadarkoli več življenj?
Ti tvoja psihologinja to sploh verjame? Pa osebna zdravnica? Verjetno na napotnico do psihologa ni napisala “spominja se svojega drugega življenja” ampak nekaj popolno drugega.
Imaš diagnozo?
Oprosti ker sem tako vsiljiv.

0
0

Depresija:
Reši kakšen test za depresivnost in če je pozitiven pojdi do psihologinje; verjetno imate v tvojem kraju več psihologinj čeprav bi bilo ubistvu bolš da bi se pogovarjala s svojo mamo ker te verjetno dobro pozna.
Lp 😉

0
0

Hej!Na istem sva tud jaz se spomnim svojih prejšnjih življenj.

0
0

Živjo!
1. Zagotovo ti je težko…Poglej stare slike in se poskusi spominjati!
2. Uleži se na posteljo in globoko dihaj = s celim trebuhom, gor in dol….. Pomagalo ti bo tudi vdihavanje sivke, ta pomirja. Za vsako depresijo je dober razlog, pomisli kaj je tvoj!
3. Kaj ti bodo take prijateljice, če so take se ne trudi z njimi. Kaj pa kdo iz okolice, sošelec, ali kdo drug? Za vsakega je nekdo!
#BELIVE!
Čavči!❤❤❤

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*