0
0

zdravo.. stara sem 15 let. Kaksna 2 ali 3 dni ze cutim srbecico na spolovilu, ko se dotaknem koze okoli noznice me tudi boli, tako kot po dolgem spolnem odnosu. Srbi me ves cas, vcasih bolj, vcasih manj. Za spolno prenosljivo okuzbo naj ne bi slo, saj vedno uporabljam kondome. Bi lahko slo za kaksno glivicno vnetje? Se bo lahko to samo pozdravilo? Mami nocem povedat.. zdaj niti k zdravniku ne morem zaradi vse panike glede virusa (ce po pravici povem, bi morao biti presneto hudo, da bi si upala k zdravniku). Prosim za pomoc, hvala.

0
0

Vnetje, verjetno. Pomaga ce si kefir nekak ‘namazes’ 🙂 pazi na higieno in prehrano

0
0

Ne boš verjela, tudi jaz sem imela srbečico v spodnjem delu. Povedala sem mami, le-ta mi je svetovala, naj si ga namažem s TEA TREE (to je zeliščna krema), malce je pomagalo, a ne preveč. Ko sta nato šla v Ljubljano sta mi v TOSAMI kupila peno in mazilo in po dveh dnevih me ni več srbelo. Svetujem ti, da narediš enako.

Upam, da sem pomagala.

Ostani zdrava, Julija:)

0
0

Počakaj še en teden, če pa se ne konča a takoj k zdravniku, da se ne razvije še kej hujšega. Sej da greš k zdravniku ne rabiš spremstva staršev, pa tudi če starši ne vedo da imaš spolne odnose, ni nujno da dobiš spolno prenosljivo okužb s spolnim odnosom. Jaz sem pri osmih letih dobila neki kar naj bi blo spolno prenosljiva bolezen pa smo potem sklepali, da sem jo na kakih javnih straniščih. Lahko tudi, da te srbi od britja ali kakih krem, če uporabljaš karkoli od tega. A imaš kake izpuščaje, a te kej boli ko greš na wc? A imaš kak izcedek? Jaz bi za enkrat en teden ko se vsak dan tuširaš ne uporabljala mila tam spodaj, se ne tuširala in ne imela spolnih odnosov, če pa mastrubiraš se prepričaj, da imaš roke čiste in da se z nohti kej ne popraskaš in vedno briši zadnjico po veliki potrebi od spredaj nazaj, da si ne preneseš kakih bakterij. To počni en teden, redno menjaj tudi spodnje perilo. Če ne bo bolje pa k zdravmiku da se ne razvije kej hujšega!
Upam da sm pomagala, upam na najboljše.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*