0
0

Hey
Tukaj je novi del in upam, da vam bo všeč.

Ob šestih mi je zvonila budilka. Hitro sem se uredila. Oblekla sem kratke hlače in kratko majico. Na glavo sem si dala še neko kapo, ki sem jo pred tremi dnevi našla na Maksovem podstrešju. Sicer je bila stara in malo raztrgana ampak izgledala je še kar v redu. Res si želim, da me moji sošolci ne bi sovražili tako kot v mojem prejšnjem domu.. Ko sem se do konca oblekla sem odšla v kuhinjo in si naredila zajtrk. V tem času je dol prišla še Jade. Povedala sem ji zakaj sem se zbudila že tako zgodaj. Za nekaj minut je zjutraj bil doma še Maks. Rekel je, da gre zvečer ven s svojo punco in pride okoli polnoč, ker gresta v kino. Vesela sem bila za Maksa, ker je njegova punca res super. Ja. Sem jo že poznala. Ime ji je Lucy. Ima črne lase zelo lepo poje in je zelo prijazna.
Ker je bilo še samo 5 minut do sedmih sem z rolko hitro odhitela v šolo. Nekateri fantje so bili že na igrišču. Pridružila sem se jim. Naredila sem kar nekaj zakon trikov. Takoj sem se jim zdela v redu in niti eden se ni norčeval ali bil neprijazen. Tudi Leo je izvedel par trikov. Na koncu sva skupaj od rolkala en krog po igrišču. Zelo dobro zna rolkat.
Na žalost pa je potem prišel čas da smo odšli v razred.
Ker je učiteljica zamujala sem se pogovarjala z Jade in s Katie. Katie je rekla, da se ji zdi super, da sva prišli na šolo in se ji zdi super, da smo prijateljice. Z Jade sva se strinjali. Bili sva že tudi pri tem, da bi ji povedali kako sva našli najina konja. In potem sva ji res povedali. Rekla je, da se ji to zdi super. Najbolj mi je bilo všeč da nama je verjela. Katie je res super prijateljica.
Ko je vstopila učiteljica je rekla, da bomo to uro imeli nekakšno projektno delo. V eni skupini sta dva. Moj par je bil Leo. Jade in Katie sta imeli srečo saj ju je dala skupaj. V bistvu sva se z Leom zelo dobro razumela. Zelo dobro sva se spoznala. Ugotovila sem, da zelo rad rolka, konji se mu zdijo v redu in igra kitaro. Ko je bilo ure konec sva se zmenila, da se bova jutri (v soboto) zvečer dobila nekje za šolo, da me bo naučil igrati kitaro. Bila sem zelo vesela saj poleg konjev in plavanja prav tako obožujem glasbo. In kitara je moje najljubše glasbilo.
Po pouku sem odšla naravnost do športnega centra.
Tam sem se včlanila nato pa šla plavat. Bilo je čudovito. Ko je prišel čas, da odidem sem šla ven iz vode. Čez 10 minut sem bila že na rolki na poti proti domu. Doma sem vzela par stvari za konje in se nato s kolesom odpeljala do ranča. Rex je tekel ob meni. Tam sta bili tudi Jade in Katie. Najprej je šla vsaka za sebe malo vadit svojo disciplino nato pa smo se odpravile do morja. Kopale smo se in zabavale s konji. Potem smo se vse usedle in gledale sončni zahod, konji pa so jedli krmo, ki smo jo prinesle s sabo.
Medtem, ko sem tako gledala sončni zahod sem dobro opazovala barvo. Nebo je bilo oranžno. Kot listi na tisti jesenski dan, ko sem našla Justina. Potem sem se spomnila vseh lepih trenutkov doma. Čeprav mi je tu veliko lepše sem na enkrat začela jokati. Od doma nimam nobenih spominov. Samo Jade, Justina in Jace-a. Še bolj sem začela jokati. Katie je prišla do mene in me objela. Jade je storila enako. Čeprav mi ni bilo nič boljše mi je bilo prijetno ob misli, da me ima nekdo rad. Potem smo se še malo igrale s konji nato pa odšle domov.
Ko sva se z Jade doma uredili, se oblekli v pižame in pojedli večerjo je bila ura že deset. Kljub napornemu dnevu vseeno nisva bili zaspani. Gledali sva filme in se po video klepetu pogovarjali z Katie. Povedala sem jima za jutri zvečer. Začeli sta se me izzivati. Ampak ne na nesramen način. Nekako nista mogli dojeti, da mi je Leo všeč samo kot prijatelj.
Kmalu je bila ura polnoč. Z Jade še vedno nisva šli spat. Nekako nisva bili zaspani.
Čez nekaj časa sta prišla Maks in Lucy. Ko naju je Lucy videla je bila zelo vesela. Očitno se je rada pogovarjala z nama. Spodaj sva ostali do enih potem pa odšli spat.
Veselila sem se, da se bom lahko učila igrati kitaro z mojim PRIJATELJEM. SAMO s prijateljem in NIČ več.

Lep dan.

0
0

Fuuuuuuul zanimivo!!!
Kr si tko dobra pisateljica a mi prosiim svetujes pri zgodbi “Popolno”življenje???
Hvala vnaprej
Sparky

0
0

Res super !♡☆

0
0

Meni je tvoja zgodba zelo všeč, Ajša. 😉

0
0

Obožujem 😀

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice