Odgovorjeno
0
0

Hojla! 
Mam problem sem se zaljubila v fanta ki je precej starejši od mene ( 5 let – približno). Vidim ga enkrat na leto (že 4 leta). Vsako leto se tudi pogovarjava. Pogovor pa vedno začne prvi on. In vedno ko se začnema pogovarjati postanem totalno rdeča. In to leto gremo spet na isti kraj kjer ga srečam in nevem kaj naj naredim če ga zopet vidim. Prosim pomagajte mi.

Odličen odgovor
0
0

Ne vem, probaj mu nekako (po listku ali na 4 oči…) povedat, da si zaljubljena vanj.
I hope I helped!

0
0

upam da si ga dodala na vseh družabnih omrežjih ki jih on ima pogovarjaj se z njim ne sekiraj se kako boš izpadla(nič nimaš za izgubit) če se boš sekirala boš hitro izpadla zelo čudno če pa se mu boš zamerila samo zaradi ene tvoje napake potem te on ni vreden

0
0

Pogovarjaj se z njim! Saj je človek iz mesa in krivi tako kot ti in jaz! Bodi naravna! Kaj se sekiraš! Ne glej ga od daleč in sanjari, ampak letos pogovor začni ti! Kaj pa lahko izgubiš? Če ti reče ja-odlično! Če ti reče ne, boš vsaj vedela na čem si in do naslednjega leta bo situacija pozabljena! In ne obremenjujse z leti-razen če si še zelo mlada. Letos se mogoče se zdi veliko, ampak naj ti nekaj povem: moj dedi je bil 12 let starejši od babi in poročena sta že 78 let (upam, da bosta še dolgo) in sta neizmirno srečna.
Ne obremnjuj se in prosim te NE BODI PASIVNA! Nisi ena tistih neumnih princesk ki čakajo da se jim zgodba zgodi sama. Vzemi vajeti v svoje roke! Fantje imajo radi samozavestne punce!
You got this girl! <3

0
0

Mislim, da se iz tvoje situacije ne bo veliko izcimio, glede na to da ga vidiš le enkrat na leto. Zato predlagam, da napreduješ naprej od njega in spoznaš da ni pravi zate. Sigurno boš našla nekoga, ki ti bo bolj dostopen in se boš lahko nasploh se več pogovarjala z njim in ga bolj spoznala. Tako, da mislim da je bolje če ne ostaneš tako zapičena v tega določenega fanta in si začneš razgledovati okoli sebe, na bolj dostopnih mestih. S tvojo simpatijo pa še vedno lahko ostaneta prijatelja.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*