-2
0

Hello!
Jst zdej ko gledam sem full otrocja. Pac jst se sama nevem kok zgledam stara. Btw stara sem 11. In vedno ko se pogledam si zamislim jst sem stara 11? Ker ko pogledas kako se obnasam in pac mojo mentalno starost pac kok sem stara po tem kako se obnasam al neki tazga. Mislim da sem mentalno stara 3. Pac jst sicer se oblacim tko ko 15plus star fant. (crne al pa modre majice iz moskega oddelka)
Pac cist tko drgac kolr se pa obnasam. Sej se znam lepo obnasat ampak sem otrocja.
A vi to tud opazte na men?
Pa zdi se mi da sem full mejna za svoja leta. Visoka sem prb 150-155cm. Pac jst na plavanju mam same full velke soplavalke. Mam lihk dve ka sta tok ko jst. Ampak men se zdi da sem full mejhna. Ampak pac jst ce bi lohk izbirala mojo visino bi bla prb. 182cm. Sej vem da tok nebom mogla srast. Se mojadva brata nista tok velika.

0
0

Hej, jaz sem 2 leti starejsa od tebe pa sem isto velika, pač nekateri zrastejo prej drugi pa malo kasneje. Oblačenje tudi še ni problem, boš videla čez 2 leti boš popolnoma spremenila stil saj ti bo pomembno kaj si drigi mislijo o tebi ampak vseno se ti zaradi tega bi treba spreminjati. Obnašanje isto in se boš takrat obašala bolj odraslo. Ampak nič ne skrbi pri 11 še veliko punc ni v puberteti kar je verjetno razlog za tvoje obnašanke in oblačenje

0
0

pomojem si kar velika za svoja leta js sem pr enajstih bla lih tolk velika

0
0

Tudi po mojem si za svoja leta precej velika. Jaz sem pri 11 bla 152 (mam napisano, zato pa vem) zdej pri 13 sem 164. Ne skrbi. Tudi oblačenje pa obnašanje je vsaj po mojem mnenju čist OK in se resno ni za sekirat.
Lp,
Lora♥️

0
0

2 moja sošolca sta Velka tuk kot ti Al pa celo mal manjša pa gremo zj v 9. razred

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*