1
0

Saj ne da je moj problem resen ampak… No meni grejo moji starsi zelo na zivce pa tudi ce ni razloga saj se kdaj razumemo ampak vecinoma mi je grozno ker se potem kar derem in to!:( prosim odgovorite

  • Pilovec55551 objavil/a 3 leta nazaj
  • nazadnje urejeno 3 leta nazaj
0
0

To se tudi meni pogosto dogaja…starsi mi gredo na zivce in potem nekontrolirano zacnem upiti na njih in jih z tem prizadanem…meni pomaga da se z pogovorim z njima zakaj je sploh prislo do tega…kaj me moti?kaj mi gre na zivce? In skupaj najdemo resitev da smo vsi ok.

Upam da sem pomagala!

0
0

Hoj Pilovec5551!
Ta težava je res huda in upam, da ti lahko pomagam:
poskusi se s starši pogovoriti o tem in prepričana sem, da se lahko tako vse lepo dogovorite. Pa poskusi premisliti če določeno stvar res moraš glasno povedati. Včasih tudi samo premislek pomaga “ohladiti” preveč razgreto glavco:).
Veliko sreče in upam,da sem pomagala!
Karolinka

0
0

Sama v takšnih primerih stisnem roko v pest da vso svojo jezi sprostim. Potem razmisli kaj želim povedati in to povem na lep način.
Zavedaj se, da te imajo starši red radi in da jih imaš globoko v sebi tudi ti. Nekoč ti bo žal, če se zdaj ne boš razumel/a z njimi.

0
0

To se je dogajalo tudi meni, potem pa smo se s starši pogovorili in zdaj je vse v redu. Drugače pa preden se ti začnejo nabirati solze začni globoko dihati in se spomni kakšne lepe stvari.
Upam da sem ti pomagala.

0
0

Joj ti starsi ane? Poskusi se zadrzat da bi se drl na njih ker to jim ni vsec pa bos se kaksno kazen dobil… Ce pa si kdaj sam doma se deri zelo naglas- pomaga. Najbolse je pa dnevnij in vanj pisi kar ti pozeli srce. Jaz se velikokrat krefam na bff v dnevniku;). lp

0
0

Sam res ti starsi so tok cudni cist vse ti tezijo. Ja to so pa najstniska leta.

0
0

Heej js sn tista ki si želi pametno uro. Pa mam take bedne starše ki samo premišljujejo miljon let. Ne sekiri se starši so pač sitni in tak je po mojem že blo v prazgodovini

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*