0
0

Hej.
No jaz imam problem.
Moja mami in ati se sploh ne razumeta.Vedno se samo kregata in potem se dereta še name.Tega imam res že zadost.Moja mami se dere name za vsako malenkost in tudi ati.Mami je že 100x rekla da se bova preselili in čisto vsakič ni bilo iz tega čisto nič.Enkrat sem ji tudi že omenila posvojitev pa je rekla samo dej ne seri.Jaz bi res rada imela dobre starše ki se ne bi kregali.Res nevem kaj nej naredim, včasih najraje sploh ne bi več živela.
Tudi če bi živela samo z mami bi bilo še zmeraj grozno.No kaj mi predlagate da naj naredim?
Naj se o posvojitvi pogovorim s sorodniki?

HVALA ZA VSE ODGOVORE KI JIH BOSTE NAPISALI.

0
0

Poskusi se pogovort z šolsko svetovalko.

0
0

Glej, če misliš, da bosta tako uničila tvojo otroštvo oz. misliš, da več ne zmoreta skrbeti za tebe potem lahko razmisli o posvojitvi. Najverjetneje že imaš v mislih kakega strica, teto, babico,…zaupaj se jim in oni bodo povedali kaj si mislijo o tem da bi ti živela pri njih. Verjemi pa da bosta tvoja starša jezna nate in na sorodnike, vsaj sprva, tako da se kak mesec ne boš mogla najbolj videvati z njimi. Po tem kar ti bodo povedali sorodniki, se odloči, če je pametno, da se preseli. Potem pojdi do socialne in tam ti bojo razložil postopek. Upam, da sem pomagala

0
0

Vsekakor se obrni na šolsko svetovalno službo, tam bi ti morali znati povedati, kako ukrepati dalje. Bo pa to precej težek proces, če se tvoji starši ne strinjajo s tem.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*