0
0

Upam da mi boste lahko pomagali.
Ravno dan pred solo sem dobila menstruacijo imam jo ze 1leto in kot vedno sem takrat tečna,za brezveze žalostna itd. no in šole sem se ti leto se manj veselila. Razred v katerem sem je kar težek in ko pomislim,koliko časa bom morala biti vsak dan v soli me pri srcu kar stisne. Ali mislite da je to zaradi tega obdobja menstre ali bo potem bolje?
Sošolci in sošolke me ne marajo preveč in ne druzim se z nikomer. Saj ne da bi se grdo obnašali do mene,ampak me ignorirajo jaz pa se ne znam vključiti.
Težave pa imam tudi s prekomerno težo. Obcutek imam kot,da me vsi gledajo in se mi smejijo. Vsakič ko se kdo zasmeji pomislim da zaradi mene.
Kako naj bom spet srecna?kako naj dobim prijatelje?
Prooosim odgovorite.

0
0

Poznam ta problem. Menstra popolnoma spremeni pogled na svet v teh dneh. Počakaj da bo konec in ti bo lažje. teh dneh si veliko bolj čustvena. Probaj namesto, da razmišljaš o dneh, ko boš v šoli in namesto razmišljanja o učenju razmišljati o prihodnosti. Kako dobro se boš počutila kasneje v prihodnosti. Glede druženja… povabi kako punco na sladoled, sok, na filmski večer… na rojstni dan imej zabavi in ih nekaj povabi, ponudi pomoč nekomu… verjamem, da se boš česa spomnila. Glede teže pa se ne obremenjuj preveč. Ljudje se ne smejijo tebi. Lahko se malo več giblješ in ješ manj nezdravih prigrizkov, nikakor pa ne prenehaj jeti kakšnega obroka.
Lp SnowGirl

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*