0
0

Mene zelo strah ce sem sama v kaksnem prostoru-se posebej ponoci. Ponavadi pred spanjem ne berem a med pocitnicami zdaj berem zelo dolgo (enkrat sem celo do pol enih) in cepravsem ze zaspana me je strah ugasniti luc ker imam potem grozen obcutek-da me bo nekdo vzel. Ob prizgani lucki pa nemorem zaspat. Ko je sola, potem pustim vrata svoje sobe odprta (prav tako med pocitnicami) a me nekako ni strah. Zakaj?
Vesela bom vseh odgovorov.

0
0

Hej!
Mene je tudi strah, ko vidim kakšno grozljivko in si potem nehote zamišljam, da so tiste grozote okoli mene. Ampak se potrudim in o tem ne razmišljam ali pa se prepričujem, da to ne obstaja v resničnosti. Upam, da sem ti pomagal!

0
0

Hvala za odgovore!

0
0

Hvala za odgovor.

0
0

HOJ,
mogoče te je strah ZAPRTIH PROSTOROV. Tudi taka bolezen obstaja. Pogovori rešijo večina stvari, zato izkoristi to priložnost. 🙂
Upam, da ti je moj pogovor pomagal…

0
0

Hejla!!! Veš, mene je bilo, ko sem bila stara 8 let strah, da bo konec sveta, zaradi tega, ker sem to nekje prebrala. Pa sem povedala mamici in atiju, in sta mi povedala, da si to samo izmišljujejo. Ti pa povej nekomu, ki mu zaupaš npr. mami, sestri, bratu, atiju, najboljši prijateljici… In verjemi LAŽJE JE, ČE TO NEKOMU POVEŠ. Prosim, da mi odgovoriš na moj problem z naslovom DORI POTREBUJE POMOČ.
Upam, da sem ti pomagala.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*