Odgovorjeno
0
0

Pozdravljeni!
Sicer ne vem od česa, ampak imam nek strah do vseh zdravstvenih delavcev (brez izjeme) in aparatov (izjema je merilnik krvnega tlaka). Zato na mnogih izvidih piše “ne želi sodelovati” ali pa “me sodeluje”. Strah je prisoten samo, ko so starši z mano v ambulanti. Ko sem v ambulanti sama pa sodelujem brez težav. V Ljubljano pa verjetno ne bom šla sama. Najslabše pri tem pa je, da večina zdravstvenih delavcev moj strah vidi že navzven. Tako, da že pri vratih v ambulanto vpraša česa me je strah. Najhuje pa je, ko me vpraša kak zdravstveni delavec, ki ga tudi osebno poznam. Takrat dobesedno zmrznem. Kar pa se nikakor ne ujema z željo, da bi postala medicinska sestra. Večina jih pravi, da se moram, če želim biti medicinska sestra začeti učiti. Do sedmega razreda se nisem pa pri nobenem predmetu nimam zaključeno manj kot 4 (seveda z izjemo športne, ki jo imam 3).
Kako naj premagam strah?
Hvala že vnaprej.

Odličen odgovor
0
0

Moj oči je tudi iz prekmurja, beltinec… On je zdravnik, okolist za očesa, pravzaprav, Pa me tudi sam cepi v ramo, ko je treba… Ni se ti jih treba bati, ker so zelo prijazni, do otrok pa še posebej. Super boš, obljubim…

Čao,

Girl power

1
0

napisala si da vrjetn v lj nouš pla sama. če si to misla kokr da neboš šla sama da rabš prevoz pol se loh s starši zmenš da greš npr. z vlakom, busom, taxijem… al pa da če te pelejo starši da počakajo na hodniku oz. cakalnici. če pa e mišln da nočš sama v ambulanto pol pa ne vem rešitve

0
0

verjetno bi bilo dobro, če se s starši odpraviš k zdravniku ne sam. Pretvarjajte se da ste na izletu.

Peljite se s trolo, taksijem….
in potem čas hitro mine

0
0

Hej!
P.S Sem iz Prekmurja in sem stara 13 let tako, da žal drugače kot s starši ne morem. Sem pa zeloooo zadržana tako, da je to, da bi se zmenila s starši bolj težko.

0
0

Hej! Girl power, ali bi lahko odgovorila na eno vprašanje (če nočeš ni problema) Vprašala bi samo kako je ime tvojemu očetu saj velikooo časa preživim v bolnišnicah. In bi ga morda lahko poznala ter se s tem izognila strahu.
Nika

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*