Odgovorjeno
0
0

Teden pred koncem počitnic smo na travniku blizu gozda postavili velik šotor. Odločili smo se, da bomo v njem prespali zadnjo noč počitnic.In res bila je sreda in že zjutraj smo se začeli pripravljati.Sosedo ki ima veliko njivo polno koruze smo prosili če bi lahko dobili nekaj koruze,in smo jo.Ob 7.30 se je zabava pričela, ob ognju smo pekli koruzo si pripovedovali grozljivke in se res zabavali. Nekaj ur kasneje smo iz sosedovega drevesa sunili nekaj jabolk in si jih spekli.Bila je že čista tema in mene in Moni je začelo zebsti.Elvis mi je posodil trenerko Moni pa je odšla spat saj je bila najmlajša.Tudi mi smo pogasili ogenj in odšli spat.A nobeden od nas razen Moni,ki je že nekaj časa spala. Kmalu so vsi zaspali razen mene in Eliane.
Močno je začel pihati veter in začelo je deževati.Kar na enkrat je začelo vse pokati in vsa dekleta je bilo strah,Elvis in Maj pa sta se nam smejala kot da gre samo dež.Končno sem tudi jas zaspala in ob objemu prijateljev me ni več zeblo. Zjutraj je bilo vse mokro in zbudila sem se vsa premražena. Čeprav sem zdaj močno prehlajena mi ni žal ker smo se imeli res suuuperr.

PROSIM ZA MNENJA

Odličen odgovor
0
0

Meni je kar cool sam ni tok strašno probi nrdit še kir del pa bolj strašno.Drgač pa mi je ful všeč

0
0

Ne ni fejk ,prov coll je

0
0

to je čist fejk od obraznega obraza kr nekej pejte brat obrazni obrazz aja ga ne morte ker je kobomvelikabommnapisalazgodbootem nehala pisat hvala vsem res mene je ta zgodba zanimala pa še zabvna je bila pa še strašliva ne pa neka grozna noč haloooo?????

  • Revija PIL
    To pa ni najbolj spoštljiv komentar! Izražati se je treba spoštljivo.
Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice