0
0

ŽIVJO,ALI JE ČUDNO DA PR 10 LETIH NIMAM TELEFONA(KMALU JIH BOM IMELA11)?

0
0

Moja prijateljica ga tudi nima. Ni čudno.

0
0

Jaz sem ga do ila pri dvanajstih letih.ni cudno

0
0

ce vam je cudno, vam je zato, ker jih ima vecina otrok ze od malih nog. ce ga nimas hvala bogu!

0
0

To sploh ni čudno. Bolje je da ga nimaš kot da ga imaš že pri 7,8 ali celo prej.

0
0

Jaz sem prbega dobila pri 5 letih ampak je bil kr en gniu (nokia). Taga na tač pa pr 8. In to da ga nimaš je čudni

0
0

Nič ne skrbi, moja sošolka je stara 12 in ga še nima pa ga tudi do 9 razreda ne bo dobila. Drugače pa to sploh ni slaba stvar.

0
0

Večina otrok ga dobi v 3. razredu (seveda so tudi izjeme).
Dobiš ga, ko ga potrebuješ, da pokličeš starše, če sam hodiš v šolo, na dejavnosti ali pa kam drugam kjer moraš staršem sporočiti, da si v redu. Če ga nimaš je to v bistvu dobro saj 60% današnje mladine preživi veliko preveč časa za elektronskimi napravami.

0
0

Blagor ti, da imaš pametne starše!

0
0

Seveda da ni čudno temveč je to zgolj prednost več časa posvetis soli ter medsebojnim odnosom s prijatelji ter da se vec casa z otroci druzis v zivo ne pa samo prek telefona, telefon te lahko tudi zelo hitro zasvoji in 5 h na njem mine kot bi mignil sploh pa na naši soli v petem razredu oz 6 tudi nimajo še vsi telefona celo v devem jih se 2 nimata tako da dont worry be happy aja pa ne pozabi telefon ti ne vedno koristi!!!

0
0

Zdravo,
to sploh ni čudno. Če so se tvoji starši odločili, da ga ne potrebuješ, ga pač nimaš. Jaz sem telefon dobila pri 12 letih. Takrat sem dobila tistega “pravega”, ki ni na tipke in ima SIM kartico. Nič te ne rabi biti strah. Bo že prišel pravi čas za njega

0
0

Jaz ga bom dobila šele za moj 14. rojstni dan, ker mama meni da bi drugače postala odvisna. In nimaš pojma kako prav ima. Vsi moji sošolci in sošolke ga imajo in ko gremo nekam, npr. sladoled ob koncu šole vsi samo bulijo v telefone. Grejo na rojstni dan pa so na telefonih. Saj ne znaj delati nič drugega.

0
0

ne ni čudno,zato ker ga jaz dobim v 9. razredu,ker starši govorijo da ga prej ne rabim

0
0

Ne skrbi nisi edina. Poznam ljudi, ki jih pri 16. nimajo. Verjetno (vsaj pri meni) ti ga bojo kupili (dali) ko bodo videli da se trudiš z šolo, domačimi opravili itd.

Prikazujem 13 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*