0
0

Hejla!Js res ful rabim pomoč.Zdej smo se pogovarjali o mojih ocenah in zadnja dva testa sem pisala 3.V petek smo pisali test iz Naravoslovja in res je bil res težek kljub temu da sem se učila cel teden.In mami sem pač povedala da bom ziher pisala manj kot 3.Pa verjetno še to ne.No in je rekla če dobim 3 ali pa manj mi bo uzela telefon.Pa to še ni vse.Moj oči bo čisto ponorel in me bo verjetno pretepel ker to naredi za vsako slabo oceno.In jaz sedaj nimam pojma kaj narest.Plis pomagite!!!
Ful sem hvaležna za vsak odgovor.
Lp.
🙁

0
0

Prvo kot prvo, 3(dobro) je v redu ocena. Starša te ne bi smela kaznovati, kaj šele pretepati zaradi 3 pa tudi nižje ocene NIKAKO niso opravičilo za vedenje tvojega očeta. To kar počne je kaznivo. Ali bi znala bolj opisati njegovo reakcijo?
Sicer glede učenja je pa takole: Jaz poznam zelo dober način učenja z katerim se dobro naučim snov in imam ocene 4 in 5, včasih pa pade tudi 3, kar ni nič hudega. Takole gre: pozorno preberi neko snov v zvezku/učbeniku. Nato na prazen list nariši navpično črto. Na eno stran napiši ” ključne infromacije” na drugo pa “ključne besede”. Nato še enkrat preberi snov in si zraven na list izpisuj pomembne infromacije, ki jih moraš znati. Zatem si preberi izpisano besedilo in si na drugo stran črte izpisuj besede ki te spomnijo na posamezno infromacijo.

0
0

joj na zacetku sem se zatipkala.Hotela sem napisati da se ti ni treba bati.

0
0

hej zelo hudo mi je zate.Povem ti lahko,da se ti treba bati.Za dezjem posije sonce.Verjemi da bo vse v redu.Predvidevam da si 7 razred,zato imas se 2 leti casa da izboljsas ocene zaradi srednje sole.Se mi zdi da je posledica slabih ocen zaradi tvoje tezave ker te je strah in med ucenjem ze razmiljas kaj se bo zgodilo ce spet dobis slabo oceno.Zaradi tega naj te ne bo strah.Bos popravila kar bo.Bodi bolj skoncetrirana na ucenje in pozabi na skrbi.Glede oceta pa tako.Ce se bo to se dogajalo povej v soli in ti bodo pomagali.Upam da sem pomagala in res zelim ti vse dobro.Ce imas se kaksne tezave z veseljem vprasaj 🙂
lp

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*