1
0

Hoj
mojo sošolko je pred kratkim posilil oče njena mama je v zaporu sedaj je moja sošolka noseča ampak ima samo 11 let in neve kako bo naredila splav niti menstruacije ni še dobila moja mami je rekla da jo bo ona odpeljala tam ko delajo splave a to lahko grejo druge mame?

hvala tistim ki bojo pisali komentarje

0
0

Hej to ni možno.Pomoje je sam rekla da nima menstruacije ker se je sramuje ali pa je to velika laž

0
0

Brez menstruacije enostavno ne more imeti otroka ker moška spolna celica ne more priti do ženske spolne celice ce ta ni v obdobju med 1 in drugo menstruacijo ko nastopi cas za moznost zanositve.

0
0

1. Prijava policiji.
2. Obisk ginekologa
3. Nadaljnji postopki

-1
0

Ja možno je ker je že zelo razvita
To ni laž zato ker mi je povedla da jo je oče posiljeval brez zaščite in to je zelo huda stvar

0
0

Hej! Kako je to sploh možno??? Zanositi je nemogoče če še nima menstruacije? To je sama laž.

Lp nelažnivka

0
0

Hej to zveni tes grozno in je definitivno eden resnejših problemov tukaj strinjam se s snow girl lahko bo 1.po splavu imela posledice 2.majhna možnost je da če enkrat narediš splav kasneje nemorš več zanosit možnost za to je res majhna pa vendar splaca se razmislt Samo glede na to da jo je oče posilil so to sorodstva in lahko da z otrokom nebo vse vredu ali pa da se zgodi da otrok zaradi šipkosti umre lahko se tudi zelo zakomplicira pri porodu sepravi do poroda ima 9 mesecov oziroma malo manj sepravi bo takrat stara priblizno 12 let telo 12 letnice pa ni pripravljeno na porod vse skupaj bi lahko postalo zelo tezko ali celo usodno za oba zato je treba zelo razmislt. Lp P.S. ce jo je oce posilil je treba prijavit policiji in bodo vrjetno tvojo prijatelico oduzeli ocetu in bo sla zivet v druzino kjer se bo pocutila varno.

0
0

Hey!
Mislim sicer da če razložite situacijo da je možno.
Bolje bo, da najprej pošteno razmisli o splavu. To je dokončna odločitev, ki te lahko žre do konca življenja. Vem, da je še otrok ampak je dovolj razumna, da to ne bi smela biti lahka odločitev. Otroka lahko tudi donosi in da v posvojitev ali pa ga sama vzgaja s pomočjo kakšne polnoletne sorodnice z svojo družino. ne vem, če je splav res pametna rešite, ker tako dejansko ubiješ otroka lahko zaradi splava trpiš čustvene posledice. Dobro naj razmisli o tem in naj se ne ozira le na to, kaj bodo rekli sošolci in kako neprijetno jim je povedati. Naj razmisli predvsem o vzgoji in radosti, ki jo prinaša otrok. Morda sem vse skupaj le zakomplicirala, a nočem, da bi sprejela napačno odločitev le zato, ker ni pomislila tudi na druge možnosti ali ker bi se celo življenje spraševala o njenem prvorojencu, ki ni nikoli videl tega sveta.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*