0
0

Moja težave se začne takole:

Želim si hoditi na boljšo splošno srednjo šolo, ampak vsi moji prijatelji (celo bratranec) bi šli na šolo, ki nima dobrih rezultatov. Jaz ne vem kako naj najdem prijatelje tam kjer bom. Iskanje prijateljev ni ravno moja vrlina. te prijatelje, ki jih imam sem dobila takrat v vrtcu, ko sem bila bolj korajžna.
Tudi na krožkih, katere obiskujem izven mesta, nimam prijateljev.
Moja naj frendico sem poskušala prepričati, da bi šla na isto srednjo, ampak se ne da. Ta gimnazija na katero bi ona šla pa je zadnja katero bi jaz obiskovala. Pa je ona boljša v šoli kot jaz (če vam to kaj pomaga pri svetovanju).
__________________________________________________________________________
Prosila bi za pomoč.

0
0

Vpiš se na tisto šolo ki je tebi všeč. Pač smo si različni.

Vem, da se ni lahko ločit od bff ampak vseeno, kaj če se boš zaradi nje vpisala v isto, kot ona, potem se bosta pa skregali? Kaj ti bo ostalo?
Vsekakor boš v srednji šoli zagotovo dobila veliko novih prijateljev pa četudi jih dobiš malce težje.
Zato se odloči sama in svoje bff nikakor ne sili, da gre s tabo.
Upam da dobiš v srednji šoli veliko pravih prijateljev 🙂

0
0

Ne drži se prijateljev kot klop. Vsak si lahko sam izbira kam gre. Pojdi kamor želiš. Na srednji boš že našla frende brez skrbi

0
0

pomojem ni fer, da hoces svojo bff, ki je dobra v soli in zeli na gimnazijo, prepricat, da gre na srednjo solo, na katero hoces iti ti. verjetno nimata istih ambicij. ja se ne bi toliko sekirala. poznam dve, ki sta sli na gimnazijo, kjer nista poznali NIKOGAR, prva je ze koncala, in je se vedno v dobrih stikih, druga pa je ze po dveh tednih dobila nove prijatelje. verjetno tam ne bos edina taka in si bos vseeno nasla druzbo.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*