Odgovorjeno
0
0

Živijo!
Kot ste že v naslovu opazili imam težavico. Do nedavnega mi je bil všeč fant. Natančneje brat od moje sošolke, ki je hkrati tudi zelo dobra prijateljica. Vse sošolke so nekako to izvedele (pač izdala sem se) in ena je to povedala temu fantu. No pač potem sem se po Snapchatu pogovarjala z njim in sem opazila, da mu ni do pogovora z mano. Napisala sem mu, da se ne bom več pogovarjala z njim in je odpisal, da mu je vseeno. Zdaj mi je spet všeč pa sploh ne vem zakaj! Prosim pomagajte, ker res ne vem, kaj narediti!

Najboljši odgovor
0
0

HOj Nihče!
Imam najboljšega prijatelja (fanta) in vparašala ga bom zakaj se fantje tako odzovejo.
Iz izkušenj ti povem, da je temu fantu najbrž nerodno ali pa ima nek čuden razlog. Možno je, da je bil zaradi te novice tarča posmehu (samo razmišljam) in zdaj ti vrača.
Ni narobe, če ti je všeč.
Vem, da je grozno, ko poveš kodo ti je všeč in on to izve ampak zdaj vsaj veš pri čem si. Meni fantje vedno govorijo naj povem kdo mi je všeč.
Ne boj se svojih čustev in, če te je odziv tega fanta na Snepu prizadel mu bi JAZ povedala in mu povedala, da mi je všeč in, da ne res ne veš kaj si naredila narobe, da se zdaj tako obnaša.
nekateri ljudje cenijo iskrenost IN poskusiti ni greh.
Vse bo vredu, če pa sem bo tako obnašal še naprej pa si te ne zasluži,
JustLily
P.S. mogoče pa si je še želel pisati s tabo in si ga narobe razumela in je on vzel tvoje sporočilo za žalitev in ti je vrnil.
Čimprej razčistita, da ne bo vse postalo še bolj zapleteno in zamotano.
*je ta fant fejst starješi od tebe? (potem mu je mogoče narodno, da je mlajša v njega (poskuašm razmišlajti kot fant))

Najboljši odgovor
0
0

Ni takaj nihče!
Sta se potem še kaj pogovarjala?
Če je njegova sestra oz. tvoja sošolke tudi tvoja prijateljica (ali pa ne) se lahko z njo pogovoriš. Zagotovo ga dobro pozna in ti bo kako pomagala.
Poznam primer! Moja sošolka je bila tudi v enega iz 9 razreda. Kljub temu, da sta si pisala se ni nič zgodilo. Njo je to kar užalostilo.
Upam, da ti uspe kaj narediti,
JustLily

  • Nobody
    Ne nisva se več. Če bi se z njo pogovorila najbrž ne bi bilo bolj, ker ona zdaj misli, da nisem več vanj in če bi ji povedala, bi me do smrti zafrkavala. Sej je ful dobra prjatlca ampak ljubezenske težave so zanjo zabava P.S. jst sm Nihče
Najboljši odgovor
0
0

Poskusi jo lepo prositi in mogoče bo razumela. povej ji, da se tebi ljubezen ne zdi zabava in, da ti je res težko (sklepam da ti je). Zaupaj ji in povej tako kot čutiš! Sklepam, da si zelo vredu punca in, če se kdo tu zasluži, da ga zafrkavajo je to ona. Izziva te kljub temu, da najbrž ve, da ti je težko.
Draga Nobody potem ni prijateljica!
SREČNO!!!

0
0

Hvala JustLily!
Mogoče maš prov ampak od tega (k sva se pogovarjala) je minil skor pol leta. On je v devetem, jaz pa v sedmem. tko da ni neke velike razlike. najine družine se drgač poznajo, tko da sva nekak prjatla. pač če ne razumeš Poznala sva se že prej sam mi ni bil všeč, zato mi je blo še težje

0
0

Draga Nobody!
Vprašala sem svojega prijatelja in takoj, ko dobim odgovor ti bom povedala kaj bi naredil moj prijatelj v tem primeru.
Se slišimo,
JustLily

  • Nobody
    Res ti hvala za ves tvoj trud. Zelo te spoštujem JustLily. ❤
0
0

Ok. Našla sem še eno težavo, pri tem problemu.
Ta fant od takrat, ko je vedu, da sem vanjga me je vsakič, k sva se srečala pogledu. Moja prijateljica(ena, ki je še nisem omenila ampak je vedela da sem vanj) je rekla, da je tudi on vame…
Kaj mislite vi?
Lp Nihče

0
0

Hej Nihče!!
Glede prijatelja. Rekel je, da bi si pisal še naprej.
Možno je, da je vate zaljubljen. Zakaj pa ne?
Samo na en način lahko izveš! Vprašaj ga!
Držim pesti, da:
1. Reče JA!
2. Da se vse dobro izteče
3. Da si dogodki sledijo kot si želiš
SREČNO draga prijateljica (oprosti ampak imam te zanjo),
JustLily

  • Nobody
    Vprašala bi ga, pa se mi zdi, da ne bi odgovoril… In, ja z veseljem bi bila tvoja prijateljica.
0
0

Poskusiti ni greh!!

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*