-1
0

Hello!
zdej btw poslusam BTS 호르몬전쟁 (War of hormone)
Spomnila sem se.
Jst nimam tok frendov. Pac par jih sicer mam ampak. Jst tok poslusam BTS, da mam filing, da ne rabm vec prijatlov ker so BTS moji frendi? Pac SUGA je moj bestfriend in Jungkook je moj fant???????????????
Men se to ne zdi normalno.
a mi lahko poveste kaj je z mano in kako naj to spremenim. Pa mislim da zdej vem kako se cuti ljubezen. Pac jst mam potrebo po tem da morm vsak dan poslusat BTS. Pac plis svetujte mi!!!!!!!!!!

-1
0

To ni ljubezen,mislim lahko jih imaš rada kot pevsko skupino ampak prava ljubezen to ni.To je verjetno samo faza pubertete vse bo šlo mimo.

-1
0

Vem da jih imaš rada kot skupino, samo poiskusi si vzeti vsaj 1 minuto na dan za prijatelje. Potem 5 in nato lahko še več. Če ne, se ti lahko zgodi, da te popolnoma izljučijo iz družbe. OK?
Lp,
Lora

-1
0

Hello!
Sej se dost druzim z njimi. Ko hodim na plavanje smo skor 3 ure skupi. Sam pac jst okol hise nimam tok otrok. Pac so mal starejsi od mene pa so eni ko so tko 2-3 razred. In jih sploh nc ni vzunaj. Sicer mam dva brata ki se sicer zlo dobr razumemo (mamo enak stil misljenja) pac vsac so nam iste stvari sam onadva sta skor cel dan sam na telefonu ker onadva okol tle masta sam dva fanta pa sta tud onadva sam notr v hiši. Niti na balkon ne prideta. No oni so sicer neki nasi daljni sorodniki al neki.
In pol sem cel preostali del dneva na telefonu ali na racunalniku.
Sicer si zlooooooooooo zelim psa da bi mela mal vec odgovornosti. Ampak se moja brata bojita psov ker ko sta bla majhna tko ene 2-3 stara ju je en napadu. In to tko fiks odpade. Pa se moja mami ni lihk ljubitelj zivali! (ceprav jemela doma hrcke, zelve, ptice, ribe…)
In pol mi je dolgcas in grem na yt in gledam BTS.
Zato bi mby lahko pisala danes o tem. Pac ne o BTS ampak o psu.

  • Lora
    Ok…mislim, da malo bolj razumem. S tem ni nič pretirano narobe, samo mogoče lahko delaš še kaj drugega. To je samo predlog. Prav?
0
0

Hej. Lahko pa vprašaš prijatelja če se kej dobita, greta v trgovino itd…

0
0

BTS, so lahko samo tvoji najljubši pevci, skupina… Fant, pa best frend, pa ne morejo biti…

Aja, pa Suga je meni zelo všeč, da ne bo pomote…

Čao,

Girl power

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*