1
0

hej vsem mene pa zanima ce kdo slucajno ve ce obstaja v sloveniji zakon,koliko dolg je lahko test v osnovni soli in koliko je moznih imeti najvec tock.Bila bi vesela ce bi mi kdo poslal tudi kaksen link iz ministerstva ce seveda obstaja tak zakon.Me pa se zanima kok mate pa vi kej najvec moznih tock na testih.Hvala za vsak odgovor.

0
0

Tedte se ocenjuje po procentih (%) in ne po tockah tkoda sm 99.9% zihr da zakon na to nima vpliva

zdej pr nm je tko da more matematkarca matematicn test rest v 10-15min da je vredu za ucence (da se casovno izide)

veljaven zakonik mas pa na pisrs-ju nekje

0
0

hvala za odgovor sam a je normalno met na testu vec kot 100 tock? V kriteriju pa ni napisanih procentov.A je kaksna moznost da se pritozimo kot razred ravnateljici ker imamo veliko tezav z to uciteljico.Da ne bo pomote vsi ucenci ki jo imajo,imajo tezave z njo.

0
0

Nečem če je kak zakon bi pa bla vesela če bi bil.
Enkrat smo pri slovenščini mel test dolg 8 strani (oz. 10 če šteješ še besedilo)
Pa pri angleščini pa smo imeli tudi že 100 točk

0
0

Jaz bom rekla tako, da nam so rekli test mora ucenec resiti in pregledati celega v 45 minutah. Seveda je tudi odvisno od posameznika. Zavedajte se da vec kot je tock vec jih lahko izgubis pa bo ocena se vedno 4 ali 5. Ce pa imate res vsi razredi tezave z enako uciteljico potem pa predlagam da to izpostavite na solski skupnosti ali pa da greste do ravnateljice. Upam, da sem pomagala in se opravicujem za pozen odgovor.

0
0

ni zakona ki bi predpisoval st tock ali dolzino testa…je pa res da ima lahko test npr. 10 nalog in vsaka naloga 10 vprasanj… ce je vsako vprasanje vredno 1 tocko bo celoten test imel moznih 10 tock… ce pa je vsak odgovor vreden 0.5 tocke pa bo test imel moznih 50 tock kar je pol manj…se pa test ocnenjuje po procentih in ne tockah zato tocke niso tako pomembne..glede dolzine testa pa: odvisno kolilo slilovnega materiala je v testu, kolilo je prostora za odgovore, kako velika pisava je uporabljena…mora pa ucitelj test resiti v 15 minutah.. ce bi rabil vec casa je test prezahteven oz predolg za ucnence

0
0

hvala vam za odgovore.Odlocili smo se,da se bomo pritozili in povedali svoje.

0
0

Mi smo pri slo. Imeli vec kot 120 tock

0
0

Mi smo pri slo. Imeli vec kot 120 tock

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*