0
0

Jaz imam se mi zdi kar normalno telo (155-160 cm, okoli 43 kg), imam suhe noge ampak malo se mi zdi da imam velik trebuh. Veliko ljudji mi pravi da sem suha in ne mislim da sem debela ampak rada bi se znebila tega trebuha, ker vem da bo v prihodnosti še težje. Sej ni tko neki zelo zelo velik, ampak so nekatere obleke (vem da se nebi smela tok sekirat z oblekami), ki so mi všeč ampak jih nočem nosit, ker mi ni udobno z mojim trebuhum (npr. oprijete majce, crop topi…). Poskušam telovaditi ampak sem naravno len človek. Nekaj časa sem delala trebušnjake, mislim da je od takrat moj trbuh postal čisto čisto malo manjši, ampak še vedno bi rada imela čisto raven trebuh. Prehrana je najtežja stvar zame rada imam kosmiče in mleko, pico, špagete, sladoled in seveda belo čokolado (in tudi belo nutello). Poskusila sem riževo, mandljevo mleko pa mi je ogabno. Sem vegeterjanka in ne jem rib.

Tudi pri športih sem postala slaba. V eni minuti sem na vaji naredila 50 trebušnjakov na začetku leta je bil tam nekje. Zdaj sem naredia zelo slabo (49 ampak pol ni bilo pravilnih). Pri sklecah sem na začektku naredila 25 zdaj naredim 10. Groza ane? Haha. Tudi pri teku sem na 2 km imela 8.22 min zdaj imam vsaj 1 minuto počasneje. Ali je to zaradi moje teže ali zato, ker nisem tako visoka? Kako se lahko izboljšam?

Hvala vsem in oprostite za ta dolga 2 vprašanja…

Lp 🙂

0
0

Ah na izi stara to je normalno za puberTETO!

0
0

Hvala ti ful 🙂

0
0

S tabo ni nič narobe. Tudi sama sem podobno kot ti suha, a imam večji trbuh. Trebušnjaki najbolj pomagajo, sem pa tudi slišala, da pomaga to, da ne piješ preveč pijač s z mehurčki (baje zaradi CO2). To da ti gre pri športu težje je pa verjetno zato ker ne treniraš dovolj in ker rasteš in s tem pridobivaš na teži, zato se ti ni trba preveč sekirati (=

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*