3
0

————————————————————————————————————————————————————————————————-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>~~<<<<~<<<
Sporočam da sem pred tremi dnevi rodila zdravo deklico, z imenom Loona (izg. Luna).

0
0

Zdravo punca13! Najlepša ti hvala, veliko mi pomeni❤️…in ja! Ime sem izbrala po punci iz mojega daleč najljubšega filma! Ker sva s fantom želela da je ime bolj tuje, s podvojenimi črkami, se mi je zdelo res to pravo.
Hvala ti še enkrat in lep pozdrav!

0
0

Čestitam!!! ❤❤
Občudujem te in si zelo močna, pa tudi tvoj fant – oba sta zakon!!
Zeloooo lepo ime sta izbrala ♡♡♡♡ A je mogiče iz Harryja Potterja? ☆☆:)
Veliko lepih trenutkov vama želim z vajino deklico ❤

0
0

Zdravo Kokolada! Ja, z Loono sva že doma, dojim je pa ne, uporabljam pa mleko v prahu za dojenčke. Najbrž ni najbolj zdrava izbira, ampak zdaj nimam še kaj. Bom pa čez čas začela dojiti.
Lp.!

0
0

a sta z Loonico ze doma.Kako se pocutita.A jo dojis?
Pa cestitke ti zelim.❤️

0
0

Zdravo Viki! Najlepša ti hvala za vse besede. Cenim res vsako sporočilo. Torej…na vprašanja bom definitivno odgovarjala, tako da če imaš kaj kar na plano hahha…Zelo bom vesela če kdo kaj vpraša!
Lep pozdrav❤️

0
0

Čestitam, zelo sem vesela zate. Ne morem si predstavljat kako je to. Tvoja hčerkica ima prečudovito ime in zagotovo je velik zavoj sreče. Tvoji družini in tebi želim veliko sreče, veselja in zdravja. Pa poljubčke za Loono. 🙂 zanima pa me če še boš odgovarjala na vprašanja ki bodo poslana na “za kartico”

0
0

Hvala vama iz srca!❤️

0
0

Iskrene čestitke, da si šla skozi to pri 14. Srečno zdaj naprej! ?

0
0

Bravo. Vsaj ena dobra novica na tej svetovalnici. Čestitke!! Vesela sem zate.

0
0

Hejla! Hvala tudi “tretji skupinici”! Res cenim vašo podporo. Najbrž se vam zdi da se ves čas ponavljam ampak res se vam ne morem dovolj zahvaliti. Torej sprašujete kako je rodit? No kot najbrž že veste je boleče. Tudi sami popadki so dosti hudi, porod pa prav tako zelo boli.

Skozi celoten porod sem si govorila da pač morem to storiti, saj ne morem Loono kar pustiti v sebi. Moja mama je bila v porodni sobi, ostali pa so čakali zunaj in fant je rekel da je bilo to najdaljše čakanje. Skratka res sem vesela da je konec.

0
0

Čestitam ko si pogumna! A porod zlo boli?

0
0

Čestitke

0
0

Cestitke!
Vem, ima Loona cudovita starsa in zelo sem ponosna, da lahko recem da “poznam” tako mocno osebo kot si ti….celi druzinici pa zelim vse najboljse ❤♥❤
P.s. Zelo lepo ime ima 😉

0
0

Juhuu! Iskrene cestitke in srecnoooo!!!
Kako je blo roditt??? A zlo boli? Upam da ne tezim, ker bos imela zdaj veliko dela z otrokom, ampak me zelo zanima, vesela bom ce si vzames 3 minute da mi odgovoris!!! ♥♥♥♥♥♥

0
0

Mi je familija prevzela Loonico za nekaj časa pa sem šla pogledat na telefon in seveda najprej na Pil. Hvala tudi vam! Res iskreno se vam zahvaljujem, sploh ne morem popisati vseh čustev.
Vesela, srečna, objokana sem da je družinica skupaj. Loona, ki mi je zadnjih nekaj mesecev oteževala normalno gibanje in delo, je končno lahko v mojem naročju. S fantom okoli ramen pa sem še toliko bolj srečna.
Ahh, res bi se rada čisto vsakemu od vas zahvalila da ste mi olajšali nosečniške mesece. Cenim res vsako besedo ki mi jo namenite. Priznam da vas bo kar pogrešala!
Iskrena hvala in imejte lep dan (konec počitnic – tisti ki jih še imate ;))❤️❤️❤️

0
0

O waaaw to je tako lepo!!!! Upam da boste srečni in vesela sem zate. Spomnim se, kako me je bilo strah, ko si prvič omenila, da si noseča! No, pa je konec!! Ampak tudi začetek novega. Kako se pa zdaj počutiš/počutite?

0
0

Kok lepo cestitke pa nej bo puncka zdrava vesela no saj bo ko pa ima precudovito vztrajno mamico in ocka cestitke tebi in tvojemu fantu da sta dala to skozi vse dobro looni❤️

0
0

Zelo lepo!!!! Iskrene čestitke!

0
0

Ah kako lepooo. Jaz sem res vesela, iskerno. Čestitke. Si ena najbolj močnih oseb kar jih poznam(če lahko rečemo da te poznam). Naj bo punčka zdrava, vesela(o tem sploh ni dvoma saj ima čudovita starša), in vse najlepše ji skratka šelim. Še enkrat iskene čestitke

0
0

Ahh najlepša hvala vsem vam! Vsakemu posebaj pošiljam en objem. Tudi fant se iskreno zahvaljuje.
Zelo sem srečna da je otroček prišel na svet, zdaj bom nazaj v svoji rutini, skratka vesela sem da je nosečnosti konec. Tudi fant je zelo vesel in komaj čaka da bo družinica skupaj.
Hvala vam še enkrat!❤️

Prikazujem 1 - 20 od 26 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*