3
0

————————————————————————————————————————————————————————————————-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>~~<<<<~<<<
Sporočam da sem pred tremi dnevi rodila zdravo deklico, z imenom Loona (izg. Luna).

0
0

Iskrene čestitke!

0
0

Oooo čestitke res sm ponosna nate (čeprov te ne poznam ampak okej) 🙂 🙂

0
0

cestitam kako se pocutis in kako se pocuti tvoj fant?

0
0

Ooo čestitke!!! ❤❤❤❤❤ vesela sem da je punčka zdrava. Zelo smo ponosni nate.
P.S. zelo lepo ime ima 🙂

0
0

Iskrene cestitke!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤???????

0
0

ČESTITKE!!!!
Vesela sem da je zdrava in ful lepo ima ma

0
0

Ahh najlepša hvala vsem vam! Vsakemu posebaj pošiljam en objem. Tudi fant se iskreno zahvaljuje.
Zelo sem srečna da je otroček prišel na svet, zdaj bom nazaj v svoji rutini, skratka vesela sem da je nosečnosti konec. Tudi fant je zelo vesel in komaj čaka da bo družinica skupaj.
Hvala vam še enkrat!❤️

0
0

Ah kako lepooo. Jaz sem res vesela, iskerno. Čestitke. Si ena najbolj močnih oseb kar jih poznam(če lahko rečemo da te poznam). Naj bo punčka zdrava, vesela(o tem sploh ni dvoma saj ima čudovita starša), in vse najlepše ji skratka šelim. Še enkrat iskene čestitke

0
0

Zelo lepo!!!! Iskrene čestitke!

0
0

Kok lepo cestitke pa nej bo puncka zdrava vesela no saj bo ko pa ima precudovito vztrajno mamico in ocka cestitke tebi in tvojemu fantu da sta dala to skozi vse dobro looni❤️

0
0

O waaaw to je tako lepo!!!! Upam da boste srečni in vesela sem zate. Spomnim se, kako me je bilo strah, ko si prvič omenila, da si noseča! No, pa je konec!! Ampak tudi začetek novega. Kako se pa zdaj počutiš/počutite?

0
0

Mi je familija prevzela Loonico za nekaj časa pa sem šla pogledat na telefon in seveda najprej na Pil. Hvala tudi vam! Res iskreno se vam zahvaljujem, sploh ne morem popisati vseh čustev.
Vesela, srečna, objokana sem da je družinica skupaj. Loona, ki mi je zadnjih nekaj mesecev oteževala normalno gibanje in delo, je končno lahko v mojem naročju. S fantom okoli ramen pa sem še toliko bolj srečna.
Ahh, res bi se rada čisto vsakemu od vas zahvalila da ste mi olajšali nosečniške mesece. Cenim res vsako besedo ki mi jo namenite. Priznam da vas bo kar pogrešala!
Iskrena hvala in imejte lep dan (konec počitnic – tisti ki jih še imate ;))❤️❤️❤️

0
0

Juhuu! Iskrene cestitke in srecnoooo!!!
Kako je blo roditt??? A zlo boli? Upam da ne tezim, ker bos imela zdaj veliko dela z otrokom, ampak me zelo zanima, vesela bom ce si vzames 3 minute da mi odgovoris!!! ♥♥♥♥♥♥

0
0

Cestitke!
Vem, ima Loona cudovita starsa in zelo sem ponosna, da lahko recem da “poznam” tako mocno osebo kot si ti….celi druzinici pa zelim vse najboljse ❤♥❤
P.s. Zelo lepo ime ima 😉

0
0

Čestitke

0
0

Čestitam ko si pogumna! A porod zlo boli?

0
0

Hejla! Hvala tudi “tretji skupinici”! Res cenim vašo podporo. Najbrž se vam zdi da se ves čas ponavljam ampak res se vam ne morem dovolj zahvaliti. Torej sprašujete kako je rodit? No kot najbrž že veste je boleče. Tudi sami popadki so dosti hudi, porod pa prav tako zelo boli.

Skozi celoten porod sem si govorila da pač morem to storiti, saj ne morem Loono kar pustiti v sebi. Moja mama je bila v porodni sobi, ostali pa so čakali zunaj in fant je rekel da je bilo to najdaljše čakanje. Skratka res sem vesela da je konec.

0
0

Bravo. Vsaj ena dobra novica na tej svetovalnici. Čestitke!! Vesela sem zate.

0
0

Iskrene čestitke, da si šla skozi to pri 14. Srečno zdaj naprej! ?

0
0

Hvala vama iz srca!❤️

Prikazujem 1 - 20 od 26 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*