0
0

Hej
men se je malo nazaj pred kakih petnajst minut zgodlo da mi je mami rekla da naj posesam in mi je vzela telefon pa ko sm ji ga dala smzraun se naredla neko grimaso in je rekla dons vec nimas telefona pol pa sm zacela kricat in je rekla da zame ceu tedn ni telefona pol sm sla sesat in se rezat pa drla sm se ko je mama to slisala je pridrvela gor pa meudarila vame je tut metala stvari sesalec mi je na nogo vrgla pa v zid me je porinila prosim pomagajte

0
0

Nažalost te Han moram razočarati ker sem si telefon kupila popolnoma sama brez kake koli denarne pomoči staršev

0
0

Mama je od tebe hotela,le da posesaš in predvidevam,da je nisi poslušala in si bila na telefonu in ti je zaradi tega vzela telefon. Enostavno bi šla posesat in bi telefon dobila nazaj. Je to tako težko? In ni konec sveta ce ti ga vzame. Vrtnica12 seveda ima mama pravico ji vzeti telefon! Saj si ga verjetno ni kupila sama! Pa tudi glede na to da živi pod njeno streho bi morala pomagati. Ne obstajajo samo pravice pac pa tudi dolžnosti. Če pa te je udarila seveda ni prav ampak včasih je prav dobiti kakšno vzgojno.

0
0

W-O-W sploh nwm kva naj rečm.

0
0

To so težki trenutki. Pomembno je, da se z mamo skušata pogovoriti in poskusita se zmeniti, da se nobena ne bo drla na drugo. Pogovarjati se je treba mirno in spoštljivo.

Če se je to zgodilo samo enkrat, ni to tako hudo. Če se to dogaja kar naprej, pa se posvetuj s svetovalno delavko na šoli, da ti pomaga razrešiti težko družinsko situacijo.

0
0

Tut ce je tvoja mami se ji ne pusti. Lej pac ti mas pravico do telefona sploh pa odrascas in se lahko zase postavis in men se ne zdi prou da te mami udari pa te porin v zid. Pac rec ji da se ne pocutis v redu kadar to dela in pac js velikrat starsem recem da nej se obnasajo normalno svojim letom.

0
0

Nič od tega se ti nebi zgodilo če bi telefon odložila za 10 min in sla sesat. Sploh pa 1 teden brez telefona ni taka grozljivka da bi se šla zarad tega rezat. Normalno da se je tvoja mami zaradi tega še bolj razjezila in to zato ker te ima rada. Najbolje bi bilo da se ji greš opravičit za tak brezvezen izpad.

0
0

starši…
če ti ni prehudo ,se poskusita pogovoriti

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*