Odgovorjeno
0
0

Hej jaz si res zelim shujsati delam vaje in to anpak bi rada se tudi zdravo prehranjevala ampak so na googlu taki recepti, ki imajo tut neke druge sestavine in jaz res nebi rada zdej hodla u trgovino v takih razmerah in me zanima ce kdo pozna kak dober recept za res hujsanje in ce mi ga zaupate?
Hvala in paste se virusa <3

Najboljši odgovor
0
0

zdravo,priporočam ti, da na splošno ješ zdravo.Ni ti treba samo takrat ko res želiš shujšat….nasplošno….vsak dan pojej čim več zdravih jedi….sadje,zelenjava,manj jajc in mastnih obrokov ali cvrtih npr. ne palačink, ne pico, ne pohanega….ukvarjaj se s športom.Pripela ti bom nekaj vaj pri katerih izgubiš ogromno kalorij.lp

https://www.youtube.com/watch?v=PG2f3GF5RlIhttps://www.youtube.com/watch?v=KJaWIBg15n0

Najboljši odgovor
0
0

če hočeš zdravo jest ti priporočam, da si doma kuhaš oz. kuhate in jej le takrat ko si lačna. čim manj sladkorja in maščobe. raje ne kupuj ker v trgovinah prodajajo ene stvari in ko prebereš kaj dejansko je notri bo ti kar obrnilo. povem ti : NE ODREČI SE ZAJTRKU!!!!!!!!!!, imej malco, za kosilo pa pojej nekaj mesa, solato in ogljikove hidrate in beljakovine. večerjaj lahko npr. kosmiče, jogurt,… in ne pozabi, da ko shujšaš se odloči ali boš jedla manj ali boš se več gibala. zajtrkuj kot kralj, kosilo imej kot meščan in večerjaj kot berač.

Najboljši odgovor
0
0

Hejla! Če mali poslajdaš dol, boš opazila temo z naslovom Hrana in tam je ena Sisi ful dobro napisala! Tudi moja sestra se ukvarja s prehrano in je zelo dobro napisala in je moja sestra potrdila.

0
0

Mislim da ko boste mogl it u trgovino (vrjem da ne boste zdržal 2 tedna ker hrane hitr zmanjka.) pol kup se tisto kar rabs. Ampak ne rabs pq neke ful drage hrane. Nabavi čim več osnovnih živil in iz njih naredi sama npr. Kruh ker je bolj zdrav domač. lahko ješ cisto enostavno pa je zdravo. Tako da mislim da se ne rabiš sekirat zarad takih stvari.pa kot si rekla lahko telovads in bo v redu. Zdej sm ti na hitr odgovorila ampak mal pobrski ker na pilu je ogromno tem o hrani pa hujšanju.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*