0
0

Mi imamo v pon atletsko tekmovanje in mene je uciteljica dolocila za met zogice ali vortexa (nevem katero je na tekmi) samo zato ker imam doma vortex in ker ni nasla drugega. In sem ji obljibila da bom veliko trenirala. Zdaj pa nevem kaksne vaje naj delam. V postev ne pridejo sklece ker mi res ne grejo in sem jih ze delala. Sem pa tudi ze nekaj casa metala vortex in drzala roke (roke dvignes in ravne drzis cim dlje pac tko jih dvignes da zgleda kot da je kriz, lahko probate pa boste vidli da ni lahko). Ce imate ideje prosim napisite pa prosim ce bom rabila pripomocke nej bojo taki ki jih ima vsak doma. Hvala ze u naprej.

0
0

v tako kratkem casu ne mores narediti nic. moras ze biti dovolj dobra ze zdaj, da te je poslal tja

0
0

delaj razlicne vaje z utezmi,drzi plank 2x na dan po 1 minuto (ce ne bos zdrzala lahko pol minute in malo pocitka in spet pol minute) pa naredis lahko tudi strešico.Drugace pa na internetu najdes veliko razlicnih vaj:)

ps:po vadbi je treba jest.Najboljs so beljakovine ker ti nahranijo mišice.Tako bos imela boljsi rezultat na atletskem tekmovanju.Zelim ti cim boljsi rezultat.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*