0
0

Hej! Sem devetošolka in me na koncu šolskega leta čaka valeta. Prosim ne odspodi pisat da zarad zdajšnje situacije valete ne bo, ker se starši dogovarjajo z učitelji in ti pravijo da valeta bo. Torej, začela sem gledati za obleke, ker moram met obleko doma cca. mesec pred valeto. Gledala sem po raznih trgovinah (spletne strani), našla sem en kroj ki mi je zelo všeč, ampak to ni bistvo. Fora je v tem, da so te obleke preveč ali preproste ali pa predrzne, seksi…Zanima me če kdo ve kje naj še pogledam? Rada bi izpostavila da sem kar se oblačenja tiče zlo special oseba, ker so moji outfiti zlo raznoliki. Hvala vsakemu!

0
0

Js sm mela valeto lani, in ubistvu ti sploh ni treba met neke ful zapletene obleke, preproste so ok. Mogoč lahk pogledas tut od znamke Black Label.

0
0

Poglej v Zaro če se nisi. Ampak ti ne znam preveč pomagat ker se nism mela valeze.

0
0

hej jaz sem v enaki situaciji kot ti in si ze par dni ogledujem obleke po raznih spletnih straneh. Priporocam ti spletno stran boohoo, fashionnova…

0
0

Hej. Jaz sem tudi devetošolka in vrjamem, da bomo imeli valeto (pa če tudi kasneje 🙂 ). Jaz sicer obleko že imam zaradi birme ki bi jo imeli čez en teden (je prestavljena). Jaz sem si jo naročila preko spletne strani manzara. Je pa še veliko drugih. Pas in jaknico pa sem dokupila v drugih trgovinah.
Lepo se imej

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*