Odgovorjeno
0
0

prosim pomagajte

Imam en problem. V razredu imamo fanta v katerega sem se zaljubila. In prijateljice smo si itak povedale v koga smo zaljubljene, in ker je moja simpatija takoooooooo luškana se je vanj zaljubila še ena moja prijateljica mlajša od mene. Njen brat pa je njegov najboljši prijatelj. Ona pa je bratu to že povedala in ji ni hotel povedati kaj mu je rekel. Ker je pa moja simpatija nova na šoli in je prišel šele letos,sem imela na začetku leta bočutek da je on vame. Do mene se obnaša zelo lepo tako kot do nje.

KAJ NAJ NAREDIM.

Dober odgovor
0
0

Jaz imam podoben problem. Smej se z njim, bodi sproščena in to kar si… Vzljubil te bo… Ko bo prišel pravi trenutek pa kar na delo.

Prosila bi te, če bi odgovorila na moj problem. Naslov je Nujno!!!! Najdeš ga pod rubriko ljubezen.

Dober odgovor
0
0

Hja, vse kar lahko narediš je, da delaš vtis na tega lepotca. Se družiš z njim, ga poslušaš, mu nameniš lepe drobne pozornosti. Katero punco si bo nazadnje izbral, je pa njegova odločitev, ki jo moraš spoštovati.

0
0

Če je prijazen do tebe pomeni, da je vate. Ob njem bodi vesela, sproščena,… Po nekem času mu boš že všeč.

PROSILA BI TE ČE BI ODGOVORILA NA MOJE VPRAŠANJE NE VEM KAJ NAJ STORIM POD RUBRIKO LJUBEZEN!!! HVALA ŽE ZA VNAPREJ!!!

0
0

Mislm da se do nje lepo obnasa samo zarad njenga brata (razn ce sm narobe razumela), ker se boji, da bi zgubu najbolsga prjatla. Al pa tebe pa te samo preizkusa ce bos lubosumna. Prebrala pa sem eno knjigo kjer je fant namigoval, da sta mu vsec dve punci u resnic je mev pa cisto eno tretjo.
Sam po moje to ni mozno.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*