Odgovorjeno
0
0

hojla res bi rada da mi pomagate. Saj vem da ta problem ni kaj zelo pomemben in velik ampak vseeno pa bi vas rada uprašala za mnenje kaj naj storim.
Ok, v šoli imamo dramski krožek in že preden se je začel sem učiteljico ki jo poznam prosila za glavno vlogo, ona pa je dovolila saj sem že velikokrat nastopala na odru in se izkazala. Vsak teden smo imeli vaje. Čez nekaj tednov pa pride moja sosošolka in mi vse uniči. Stopi do učiteljice in ji reče da bo zdaj ona igrala glavno vlogo učiteljica pa ji kar dodeli, name so pa kar pozabili. Imeli smo že nekaj nastopov pri katerih me je spustila zraven in sem lahko igrala glavno vlogo, ampak tisti nastopi niso bili pomembni.
Preidimo na bistvo:
učiteljica nam pred dnevi sporoči da je našo dramsko skupino prijavila na tekmovanje. In res si želim nastopati kot glavna vloga saj si že od majhnega želim postati igralka in zaživeti na odru. No, meni nič tebi nič gre ona do učiteljice in ji reče da bo glavno vlogo igrala ona in da smo se midve že vse zmenile……pa me ni niti uprašala……učiteljica ji je dovolila….
Vse sošolke sem uprašala in nobeni ni všeč sosošolka v glavni vlogi….razmišljala sem če bi lahko učiteljico prepričala u glasovanje ostalih članov……..Kaj pa ptiporočate vi?
P.S. upam da sporočilo ni predolgo prosim odgovorite!!!

Najboljši odgovor
0
0

Predlagam ti da sošolki poveš, da ti ni všeč da te tako odriva od glavne vloge in to težavo poveš še učiteljici.
Upam da sem pomagala

Najboljši odgovor
0
0

Hej!

Jaz vem kako je to. Sem najboljša igralka in vse na šoli in učiteljica mi potem da kazen da nesmem nastopati na prireditvah. Tudi sama želim postati igralka. Učiteljici lahko predlagaš da lahko priporavi avdicijo in se nato odloči.

Upam da sem pomagala.

Najboljši odgovor
0
0

popolnoma razumem te .
povej ji da to ni lepo in da ne bo dobila prjatlov če bo taka. to sem naredila jz in je pomagal

0
0

Hojla!
Te razumem. Edino, kar ti lahko rečem je, da le samozavestno stopiš h učiteljici in ji poveš, kar misliš. Poskusi! Upam, da sem pomagala! 😀

0
0

hej
hvala za vse odgovore….ampak nažalost ni delovalo ker je sošolka zelooooooo trmasta…povedala sem ji za vse kar ste napisale (zato res hvala zapomnila si bom in upam da mi bodo vaši naveti prišli kdaj parv)

L.P. upam da se bom z vami mogoče lahko spoznala ker ste vse res fullll prijazne da ste mi pomagale

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*