Odgovorjeno
0
0

No, jutri ponoči gremo na morje in nwm kaj naj delam med voznjo, nekaj časa bom poslušala glasbo, med vožnjo pa želim tud igrati kakšne igre (na telefonu) in gledat kakšni film ( rada mam bolj romanticne+ stara sem 13 let),ki ni predolg. Če kdo pozna kakšno igro al pa film plis napisite. vozli se bomo približno 8-9 ur tam nekje.
Lp, Love123

Najboljši odgovor
0
0

Jaz osebno nikoli v avtu nisem mogla spat ker se avto med vožnjo trese pa še ful ni udobno, tudi brat nisem mogla nikoli knjige zaradi teme. Tako da te čisto razumem. Jaz sem res vedno rada poslušala samo muziko in gledala lučke ki so svetle ponoči, pol sem bla na telefonu in gledla yotube videe katere sem si že pred vožnjo posnela ker drugače ni wifija, za filme ti priporočam ene take da niso ravno jokavi ampak še vseeno romantični, ker ti verjeno nebi blo fajn če te bi vsa tvoja familija mogla čez pot poslušat kak jočeš. Jaz ti predlagam mjuzikl The greatest showman ki je še vedno na trenutke romantičen drugače pa kake komične filme res bolj kot pa romantične. Upam da sem vsej kej pomagala 🙂 Uživaj na morju!

Najboljši odgovor
0
0

Mislim moji gredo tudi na morje letos, jaz sicer ne grem zraven ampak se spomnim iz otroštva, da ko sem bila toliko stara kot ti, smo se enako vozili ponoči po več ur. Predlagam, da najprej kakšno uro ali dve spiš, toiko da se spočiješ, seveda meni vedno nanese 4-5 ur spanja hah. Za igrice lahko poskusiš z PubG ali pa Jetpack Joyde ali pa kaj podobnega. Jaz tudi najraje gledam romantične filme. Imam nekaj naslovov zate:
– Last song
– Midnight sun
– Kissing booth
– Everyday
– The fault in our stars
Poskusi poslušati tudi glasbo in gledati okolico.

0
0

Nekaj igric, ki ti jih predlagam so: Amaze, Aquapark.io, Wood Block, Helix Jump, Looper. Vse delujejo brez interneta.
Glasbo lahko naložiš na MP3juices.com, saj potem ne rabiš trošit interneta.
Lahko tudi kaj bereš, nekaj filmov ki ti jih predlagam pa so: Everything everything, Sierra Burgeses in s loser ter kakšen Harry Potter.

0
0

Ja men sta ful dobra filma prvic pa brez dotika drgac je pa tud step sisters dobr sam ni tok romanticn. Ce ti bo pa dougcas pa probi zaspat.

0
0

Sej ni treba da je vse elektronsko lahko se zamotiš na kakšnen veliko bolj zabaven nacin.
Zraven si uzemi kaksno knjigo in pot ti bo res hitro minila.

  • Hedwig
    Ups, sorry pozabu sm da grete ponoci.
  • Hedwig
    Film: Prvič, Magične živali, Brez dotika,…
Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*