0
0

kaj narediš, če je tvoj prijatelj že dolgočasen pa se ti ga ne da poslušat o njegovih fantazijah. Ampak, ga ne želiš prizadeti?

1
0

Povej mu/ji, da ti je malo dolgočasno z njim, in če bi se lahko pogovarjala o nečem, kar imata oba rada (npr. glasba, knjige, filmi, šport..) Potem pa še povej, da jo/ga s tem nočeš užaliti, samo da ti ni vedno preveč zanimivo, ko se pogovarjata.
Upam, da sem pomagala.

0
0

Hej!
Če se ob prijateljevem govoričenju dolgočasiš, mu to povej na lep način. Lahko pa počasi zamenjaš temo pogovora, ki ti je bolj ušeč. Predlagam, da izbereš temo, ki je obema zanimiva.

0
0

Tukaj ni preveč poudarka na prijaznosti. Udari po mizici in reči, stari ti si me že dolgočasen s tem forami. Dejva se kej druzga pogovarjat. Verjetno bo model prenesel,saj ni bejba, še jaz prenesem in vse moje frendice. Če je ful občutljiv pričakuj mal užaljenosti ampak to naredijo ta pravi prijatelji

0
0

Predlagam, da mu tega ne poveš. Lahko pride do nezaželenih zamer v podzavesti. Sproščeno zamenjaj temo. Pogovarjata se o čem, kar ti bo zanimivo.
Če ne bo nič boljše, se nehaj druži z njim/njo.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*