0
0

Živijo, zanima me ali je normalno, da so mi všeč samo starejši fantje.

0
0

Hojla!

Punce v puberteto vstopijo malo hitreje od fantov. Pogosto so tudi manj otročje od svojih moških vrstnikov, zato se večkrat zgodi, da se dekle zaljubi v fanta, ki je kakšno leto ali dve starejši. Do sem vse v redu.

Vsekakor pa zveze, ki imajo večjo razliko v letih (npr. osnovnošolk z več let starejšimi fanti ali celo odraslimi moškimi) zelo močno odsvetujemo. Razlogov je več: velika razlika v moči (fizični in psihološki), drugi interesi, drug pogled na svet, ogromna nevarnost zlorabe itd. Velika nevarnost pri starejših partnerjih je, da si hitro želijo seksa in vas silijo v izredno neprijetne stvari. Spolnost se raziskuje z ljudmi, ki so podobne starosti in podobnih izkušenj, ne pa s ful starejšimi frajerji.

Še dodatno opozorilo, ker smo ravno anonimni in na internetu. Na raznih klepetalnicah, Askih, Facebookih itd. obstaja nekaj precej starejših norcev, ki prežijo na lahkoverna dekleta in jih želijo zvabiti med rjuhe. NIKOLI jim ne smete nasesti in NIKOLI se ne smete niti dobiti z njimi, niti jim pošiljati svojih razgaljenih fotografij. Ne glede na to, kako sladki in razumevajoči so. Če pa katera slučajno že naredi kak tak korak in jo začne norec izsiljevati, mora o vsem takoj obvestiti kogarkoli – starše, učitelje, policijo, lahko pa tudi nas. Le tako lahko dobite pomoč, ko je nekdo ob vas premočan.

0
0

To je normalno. Nič ne skrbi zaradi tega, saj te ne naredi drugačne 😉

0
0

Seveda je normalno

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*