0
0

Kako naj svoji mamici povem da rabim modrček??? Zelo me je sram!

0
0

Strinjam se s SnowGirl in loti. Drgac pa so to zenske zadeve in tvoja mami je tut ze sla cez to, tko da nc ne skrbi ?

0
0

hhihiihihihih
tud js sm mela s tem probleme….ma sm ji povedala in pol smo v šopingu za rezervo kupil nedrček…..hihihhiihihhhihihilp

0
0

Joj tole zna bit pa nerodno… men je blo to čist izi ker je moja mami men rekla da sva ga šli kupit, preden bi ga sploh rabla, nost sem ga pa začela ko sem sama hotla. Preprosto ji povej da ga rabiš, tko kt bi ji rekla za gate, majco…
Če pa ti je preveč nerodno lahko greš sama v trgovino ali pa naročiš preko spleta.

0
0

Tako kot je že rekla loti, ali ga zares rabiš ali pa si ga samo želiš? Te prsi ovirajo pri dejavnostih? So že močno vidne? Če niso, potem modrčka še ne rabiš. Ne kupuj ga ker ga imajo ostale punce. Ne skrbi, nič i narobe , če ga ne nosiš.
Če pa se ti zdi, da je potreben, pa se zvečer vsedi k mami in naj ne bo očija, pa ji samo povej. Nič takšnega ni, le vesela bo, ker ji zaupaš. Verjemi.
Če pa te bo sram bratov ali očeta, pa verjemi, njim je bolj nerodno. Moj oči se mojega modrca ne upa dotakniti niti, ko ga je treba obesiti na obešalnik.
LP
SnowGirl

  • SnowGirl
    Pa še loti ima popolnoma prav, ne kupuj košarice s kostjo. Za prvega je skrajno neudobna.
0
0

Pomembno vprašanje je ali ga rabiš, ali ga želiš? Tvoja mama bo zagotovo vedela in če si ga samo želiš, potem predlagam bombažne tope, ki se jih dobi v H&M, Mani, Kiku….Ker pa smo v takšnih razmerah da so shooping centri zaprti, je najbolje da pogledaš na spletne strani. Za prvi nederček ne priporočam čisto tapravega, ker se zelo vidijo gube.

0
0

Vprašaj jo, kdaj bosta šle po nakupih, ko bosta šle pa ji reci, poglej kak lep modrček, kaj če bi ga kupila? in se zmenis z njo

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*