0
0

HEHOJ rada bi vprašala če ima kdo kakašne strategije učenja plis pište mi.

0
0

strategije???
Hm… A misliš za delo na daljavo?
Jaz se učim tako… Med šolo, ko še ni bilo karantene sem dobro poslušala razlago…. Potem sem najprej naredila vso nalogo… Potem pa se postopoma učim… Npr. vmes 5 minutni odmor… Vmes si tudi prezračim sobo… Med odmorom ne počnem nič šolskega… npr. obiščem to spletno stran… Ko se nekaj naučim tudi ponavljam… najprej na 10 min potem na 20 min… skratka postopoma.. To je to..

0
0

aja… pa ne pozabi na pitje vode! Pa veliko gibanja! 😉

0
0

Oj 🙂
1. Lahko hodiš po sobi in ponavljaš na glas. To delam jaz. Enkrat greš čez vso snov da bereš, drugič pa greš čez snov sama z zvezkom v rokiin lahko prebereš samo naslov, da potem obnoviš temo.
2. Za angleščino lahko: prevedeš angleške pesmi v slovenščino, prebereš kakšen zanimiv članek v angleščini na spletu (npr. o tvojemu idoli ali o kakšni živali, pač tisto kar imaš rada), na listke napiši angleško besedo in potem listke nalepi po dobi, lahko recimo napišeš “bed” in daš listek na posteljo – upam da razumeš kaj mislim…
3. Posnemi se vmes ko razlagaš snov in potem poslušaj posnetek sebe. To je zabavna stvar in sem poskusila – vse sem si zapomnila, zraven sem se pa še nasmejala.
4. Večkrat prepiši snov. S pisanjem je reeeees veliko lažje. To je dobro sploh za kratke lekcije.
5. Nariši si snov. Tudi če nisi dobra v risnju – vsaj poskusi. Potem si poskušaj zapomniti sliko. (lahko narediš tudi miselni vzorec, če ni ničesar za risati)
Upam da sem pomagala 🙂

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*