0
0

Hej!
Mi lahko prosim poveste par nasvetov kako bit vsco girl. Lahk je tud kaki link od yt videa kako bit vsco girl al pa spletna straan, kjer pise kaj o tem. Sama sem ze iskalapa nisem nasla nic kaj koristnega.
Tnx za odgovore! 🙂

0
0

VSCO girl je ubistvu basic teenage girl. To je neke vrste trend. VSCO girls se nekak borijo da neb blo tok plastike zto majo “hydroflask” stekleničko, pa steklene slamice ( največkrat govorijo, da jih imajo da rešijo želve ), velikrat nosijo prevelike majice, vensice, neurejeno figo ( seveda s “scrunchijem”, ki ga imajo velikokrat tudi na zapestju), delajo si prijateljske zapestnice, ali pa nosijo zapestnice in ogrlice iz školjk, nujno prisoten mora biti tudi kan ken nahrntnik, in učasih Earpodsi (če imaš iPhone). Ponavadi na use lepijo nalepke (lahko jih narediš sama ali pa jih naročiš prek spleta). Vse VSCO girls imajo app VSCO s katerim lahko urejaš slike in jih tudi objaviš ampak se jih ne da lajkat al pa komentirat nanje da neb blo grdga govora tko da je na VSCO appu lahko vsak to kr je. Ko jim npr. kje pade ali pa naredijo kj narobe rečejo ” And i oop” potem pa še “sksksksksks” ( to je njihov smeh ). Po sobi imajo velikokrat izobešene lučke in na njih z ščipavkico prilepljene slike narejene npr. z polaroidom.
Upam, da sem ti usej malo pomagala 🙂

P.S. tud če maš androida ms lahka VSCO.

0
0

Jou! Prvo kot prvo če nimaš iPhona potem tudi VSCO-ja ne moreš imeti in brez tega ne bo šlo. Jaz imam VSCO in pač je app ful uredu, recimo za poletje kr lahk velik stvari nardiš doma. Torej, za nizki budget samo naredi stvri doma in pa še krajšala si boš čas.
Obvezne stvari za VSCO GIRL:
– scrunchie
– friends bracelets
– veliko nakita
– hydroflask
– kanken nahrbtnik
– nalepke
– messy hair, kodrasti lasje
– outfiti! (VSCO deklta imajo dva razlicna stila oblacenja, 1.- tube on!, crop tops, moms fit jeans, 2.- oversized puloverji in majice, spodaj pa recimo kratke hlace…)
– croksice
– sandali z dvema preponkama

Jaz doma delam scrunchie in pa friends bracelets…samo v youtube brskalnik vpisi DIY scrunchie in DIY VSCO bracelets…
Pomoc 112 pa je opisla basic girl ne pa VSCO girl, linki do povezav pa so pravi!

0
0

Sicer ne vem če je to prav. No…
Samo probala sem pomagati.

Oprosti ker živim!!!❤️

0
0

Hej…imej spuscene lase ali pa v cop pa imej malo razkustrane ali pa figo pa tako lase daj ven saj ves kaj mislim a ne? Na roko si daj zapestnice okrog vrata si lahko das kaksno verizico iz skoljk…hlace imej ohlapne (tako sem videla pri vecini) pac kavbojke…nevem kaj imas…imej pa tudi ohlapno majco kaksno staro pa si jo zavezi pri popku pa visoke nogavice in papuce (ce ne ves kaj je to napisi ker nevemkako je po slovensko pravilno lol) pa lahko se imas visece uhane in kak ruksak (povecaj si naramnice)
Oprosti ce ni veliko pravilno ampak koliko sem jaz to gledala je to tako…

Ce sem pomgala mi odpisi

Linki…

Lp

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*