0
0

Zdravo,
Res sem že obupana, stara sem 14 in se vedno nimam fanta, kaj naj naredim? Kaj sploh fantje iščete na punci? Ljubeznivost? Prijaznost? Privlačno postavo? Kaj?
Prosim odgovorite

0
0

Dej lepo te prosim pri 14 pa res še ni za obupat. Jaz sem 15 pa tut se nikol nism mela fanta pa me niti ne skrbi ker ga sploh še nočem met. Tam pri ene 26 te pa res lahko že počasi začne skrbeti

0
0

Če imaš insta klikn kej pri fantih.

0
0

Meni je pri punci pomembna preprostost,da se rada heca,da se dobro uči, da je pridna in potem komaj postava.

0
0

Hej Fant,
Maš Instagram???

0
0

1. ne rabi te skrbeti, saj si še mlada. pri takih stvareh je bolje malo počakati, saj fantje (nekateri) varajo, imajo punco malo časa ali za zraven… naj se ti ne mudi! jaz sem tudi 14 pa še nimam fanta. veliko bolečin si prihraniš če malo počakaš.

2. fantje (vsi, ki jih poznam) gledajo 90% na postavo. 10% pa obnašanje, karakter, obraz. seveda niso vsi taki, nažalost pa jih je kar veliko.

3. če hočeš imeti resno zvezo in resnega ljubeznivega fanta, ki te bo imel res rad, boš morala še malo počakati, da res izbereš pravega. če pa hočeš fanta samo zato, da ga imaš pa samo poskrbi za lepo postavo, lepo se obleči in bodi zabavna, tako ga boš hitro dobila.

0
0

Hej,
Nekatere imajo prej fante nekatere pa ne. Tako kot je povedal/a . odgovoril/a je res. Sama imam fanta že dolgo in je zelo v redu in mi za to ni žal, ker sem izbrala pravega. POMEBNO JE, da se zavedaš da je to tvoj življenjski sopotnik in, da si z njim to kar si in ne nobena druga oseba.
Lepo se imej!

0
0

Ko bo nekdo tisti pravi, boš že vedela. Ne išči ljubezni, pa bo ljubezen poiskala tebe.
Lp, NoName

0
0

Nimam instagrama imam pa snapchat

0
0

Se strinjam s puncami prej. Stara sem 15 in tudi se nisem imela fanta, pa mi nič ne manjka. 🙂 Tako da kar počasi, se nikamor ne mudi.

P.S. Fant bi mogoče pustil snap? Meni je zelo dolgčas in če se kdo želi pogovarjat… Lahko tudi katera od punc zgoraj. 🙂

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*