0
0

Vem da boš kmalu že rodila . In če bi za nas ki te spremljamo in bodrimo v parih povedih povzela zadnjih 9 mesecev, ki jih ne boš pozabila nikoli.
Tvoj podpornik

0
0

Živjo Kakec! Najprej hvala ti!
Z veseljem bom deljila to izkušno z vami. Iskreno povedano me je zelo strah ampak vem da moram to narest.
Lep pozdrav, Kartica

0
0

Hej! VAv, res si popularna tukaj kartica!
Res si superrr!!!
Ampak ali bi lahko ce ti ne bo prevec tezko, ker bos takrat ze imela otroka, in bo zelo naporno…no, ampak ali bi si lahko vzela 5 minut in ko bos imela to ze mimo, na hitro povedala kako je rodit? Ker me je fuuulll strah….

0
0

Zdravo Neznanec! Najprej se vsem ki me podpirate (če zdaj to berete) zelo in iskreno zahvaljujem.
No, novica da sem noseča me je kar šokirala, prav tako fanta. Vedela sva da sva uporabila zaščito, ampak že to da sva se spustila v kaj takega…no nisva ravno ponosna na to. Ne govorim da otroka ne bom imela rada in ga vzgajala po najboljših močeh, a zaradi nosečnosti sem se morala odpovedati veliko stvarem. Moj fant mi je konstantno stal ob strani in sem mu za to zelo hvaležna. Potem ste tu še vi…z vprašanji in nasveti ste mi dali še več motivacije da no…zdržim.
Zadnji meseci so že kar naporni, saj sem le štirinajstletnica. Vem da bo kmalu konec in potem bom lahko nazaj v svoji rutini, le da bo vmes potrebnega še nekaj dela z dojenčkom.
Hvala ti za spodbudo in vprašanje!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*