0
0

Zdravo!

Pozdravljen Pil! Samo zanima me, zakaj se vključili zaščito proti robotom? Kaj pa nam/Vam lahko storijo? Meni ni všeč in mislim, da se z mano strinja tudi kakšen pilov’c. Če ne najdete nobenega pametnega odgovora bi zaščito lahko odstranili. Verjamem, da je to vključevalo pomembnih kod, vendar mi to preprosto ni všeč.

Hvala,
lolipop

0
0

Hvala za vse predloge. Bomo predebatirali. Vsekakor želimo ohraniti svetovalnico kar se da odprto. Ne želimo, da to postane zgolj klub rednih obiskovalcev, ampak da lahko vsak Pilovec brez problema vsak trenutek sprašuje in odgovarja.

0
0

Hvala Pil,

res ste zakon. Ta ideja mi je zelo všeč, in kolikor lahko vidite je tudi ostalim. Se pravi- kar pridno na delo!

0
0

TO Z UPORABNISKIM IMENOM BI BILO SUPER!

0
0

Tudi meni je sedaj bolj ušeč. Najbolj mi je pa všeč, da brez utipkane zaščite nič ne moreš poslati. Enkrat sem po nesreči kliknila Odgovori in na srečo nisem utipkala zaščitein ni poslal-(nisem še dokončala). Ampak če bo večina zato, da se zaščita odstrani in vsak utipka svoj mail, uporabniško ime in geslo nimam nič proti.

0
0

Ne, ta sedanja zaščita je vseeno boljša. Lažja, hitrejša, zanimivejša… 🙂

0
0

Meni bi bilo to odlično

0
0

Ta način mi je bilj všeč. Ker potem imamo same probleme s tem.

0
0

Živjo lolipop,

Par dni, preden smo se odločili za to zaščito, je prišlo do hackerskega napada na spletno stran. Na tole svetovalnico je bilo tako poslanih zelo veliko avtomatskih generiranih reklamnih sporočil in vse smo morali potem ročno pobrisati.

Sicer pa je takšna zaščita, kjer je potrebno prepisati znake iz sličice, med najbolj razširjenimi in učinkovitimi metodami za zaščito pred podobnimi napadi. V bistvu je bila naša stran med redkimi, ki ni imela te zaščite.

Seveda pa vedno pride v poštev možnost, da bi se vsak od vas najprej registriral z e-naslovom, uporabniškim imenom in geslom. V tem primeru bi potem lahko zaščito v svetovalnici odstranili. Če bi vam bila ta možnost bolj všeč, pa napišite to v odgovor 🙂

0
0

Vidite!

0
0

Meni tudi ni všeč

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice